Myskväll

Har myst med äppelpaj och "American virgin" och väntar nu på att "House" ska börja. Muhahahahah. Sen ska jag sussa. Imorrn ska jag åka till stallet vid tio eftersom jag ska till Sälen på eftermiddagen! Fick reda på att två tjejer i min klass också ska dit, till Hundfjället som jag ska till, så det ska bli ännu roligare än jag tänkt mej! :D Plus att mammas kollega och hennes dotter aka min kompis ska till Lindvallen! Så dit ska vi också, och typ bada eller bowla i Lindvallens nya typ "underhållnings-place" eller vad man nu ska kalla det. De har bio, restauranger, badhus, bowlinghall... Ja, lite allt möjligt! :D Så det ser jag också fram emot grymt mycket! :)

Bjuder på några random gamla bilder bara. ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_191833788.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_191833788.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_191833798.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_191833798.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_191833815.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_191833816.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_191833844.jpg" class="image">


Min klass är awesome.

Jag är längst till vänster i gul/grönt linne. (a)
/Ida


Vad vill ni läsa mer om??

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om just nu, så sneela help someone?? :3 (a) ehehehehe :}

/Ida


Red med Agnes ändå :)

Agnes hade både Stellus och Yster idag, så jag red med henne och Ysti-pysti. :) Agnes var inte så normal. Ni kanske har märkt av hennes flummighet här på bloggen? Då vill jag göra klart för er att läget är 511 gånger värre i verkligheten. Haha, vi gjorde en fin sång - hon gjorde ljud som skulle kunna komma från Gollum/Smeagol (i sagan om ringen) och jag sjöng falskt. Den blev verkligen fin! :D Mehehehehe eller...???? xD Nä. Kanske inte såå. Hästarna reagerade typ ingenting. Stackarna, det märks att de levt med oss ett tag asså. Haha..

Här e en liten bild på Agnes och Stella idag innan de red ut :)


Så fint väder att man bara dör!!

Jag menar titta bara! Jag trodde det var sommar när jag vaknade imorse! Me like (a) JAG FRÖS INTE ETT DUGG NÄR JAG GICK UT I BARA EN LITEN KLÄNNING!!!!

Träffar Agnes i stallet sen också, men jag tror inte vi kan rida tillsammans då jag hon är där typ nu och jag ska dit om nån timme.. ;p Men vi får se! :).


Kraaaam!!


fan blogg.se

Bloggade faktiskt igår,men inlägget publicerades inte. Värsta långa inlägget, hatar er ibland!
Men sitter och lyssnar på musik just nu,har just precis städat rummet eftersom jag åker imorgon så jag måste fixa lite tidinställda hit också..Men ska väl byta om till ridkläder snart så jag kan rida och sen packa ^^ :)





Tänkte ta med mig kameran också! Kult.


I natt ska jag drömma om min Benedict.

Så det så.

Min lilla Cumbetbatch<333


Bilden kom inte med i förra inlägget?

Så här är den!


Den som ger mej allt detta ska jag tjäna livet ut - fast lite på mitt eget sätt då. Annars blir det inte kul nånstans.

Jag vet att skorna kanske kom lite på fel ställe, men jag behöver verkligen få uttrycka min kärlek till dem.<33 Whwhehehehehe i'm in lööve.


Så här såg det ut när jag skulle iväg till stallet idag...


Äntligen går det att använda appen igen!

Hej! Nu går det att använda blogg-appen igen, var tvungen att ta bort den och ladda ner den igen. Antar att det var för att den skulle uppdateras. Nu kan jag ju ställa in kategori också, vilket är skönt så jag slipper skriva namn hela tiden.. Men jag gör nog det ibland ändå. ;D ska verkligen passa på nu, och blogga så mycket jag kan! :D

/Ida

Är jag inte bara alldeles för vacker?


snabb uppdatering

Torsdag: Gympa. Fick sitta och titta på pga lite allt möjligt (dock inget smaskigt som ni skulle vara intresserade av tyvärr)

Fredag: Stallet... Fixa ny box åt Lina

Lördag: Stallet, Cupidos kom, kollade på tv, hade gäster och mådde extremt dåligt och kände mej tom och ensam eftersom "Sherlock" inte går längre. Inte förrns om ETT ÅR!! Jag har ju blivit kär i Benedict Cumberbatch, som spelar Sherlock, och ja... Jag är nog en riktig Cumberbitch nu. Hans fans kallar sej så. Men det listade ni nog ut innan ni läste denna förklaring. Så hej då, bye bye, the end.

Söndag: Stallet, firade min nyblivne 67:åring till farfar, åkte till stallet igen för att ha kvällsfodringen men det behövdes inte.

Måndag (idag): Halkade över till Ida Svedenius (vi bor ju typ grannar ute på landet. Och jag har vart ute på landet hela helgen. Och är nu också.), kollade på hästar på datan med henne (vi planerar att dela häst sen när jag sålt Lina då det blir för mycket med egen häst + skolan och allt) och sen åkte vi till stallet. Vi red ut - och då menar jag en riktig uteritt. Vi red på småstigar inne i skogen, klättrade på icke existerande stigar för att undvika is, försökte gå upp för en backe som var totalt istäckt... Ja, det var egentligen meningen att jag och Lina skulle gå på sidan om, i snön, men Lina tyckte det var för jobbigt så hon gick rakt up på isen, halkade ner typ 1,5 meter - ja, jag fick ju förstås en hjärtinfarkt och började planera mina sista ord - och sen var jag tvungen att hoppa av och leda henne så att hon inte skulle gå ut på isen igen. Fyfan. Men jaja. Sen red vi tillbaka och sen var det end of the story. Vi åkte hem till Ida och nu sitter jag här och ska sova över. Myspys <3 :D

Hoppas att ni också haft det bra i helgen - det har ju jag (förutom min lilla ångest-attack för Sherlock-grejen)!

/Ida

PS! Bloggar från Idas dator så jag har inga bilder... Men kanske kan ordna fram nån sen. ;) DS.


inte mitt fel! :(

Hej och förlåt!
Jag har inte kunnat bogga då min mobil vägrade...? Och jag har inte haft tillgång till dator förrns nu så ja... :S

Men nu vet ni iaf. Ska skriva lite om vad som hänt osv nu, så att ni liksom kommer igen lite. ;) Btw, fick en kommentar på mitt senaste inlägg (vad gör jag för fel?) som jag verkligen uppskattar! Tyvärr var personen som skrev den anonym, men jag vill iaf tacka för dina fina (och roliga!) ord om bloggen, vi hoppas verkligen - Agnes, jag talar lite för dej nu också - att vi fortsätter hålla uppe den här nivån. :) tack, du anonyma person!

/Ida


Hittade lite bilder:

Hittade lite bilder på mig och Stella som Jessica (http://braveheart.blogg.se) har fotat på oss i sommras.





Måste bara tillägga att jag fick riktigt taskiga kommentarer på dom här bilderna på Jessicas blogg,att jag rider med fel bett och sadeln sitter dåligt osv. Vi bytte sadel, vi visste att den satt dåligt och inga sadlar passade på henne, och bettet är jag tvungen att rida med annars drar hon.

Stalljour

Hejsvejs, har stallet hela dagen. Stalljour. Gick upp klockan halv sju och släppte ut dom. Har kommit en shettis till stallet som är så jävla söt. Så släppte ut Cupido :) Så jävla söt,minsta shettisen jag har sett. Har ju själv haft en,hehe! Men inte så liten.
Får se om jag rider idag,maybe. Har Yster och Stella och har redan mockat åt dom så ja. Ska ju lunchfodra, sen släppa in dom. Imorgon ska jag föst in till nacka/sickla/gallerian med Agnes, sen åker jag till stallet och rider antagligen eller så tar jag hand om ponnyn!

I Fredags var Lovis med mig i stallet,och vi städade och smörjde in alla mina grejer förutom tränsen. Men dom ska jag fixa idag eller imorgon! Älskar att göra rent mina läder saker i stallet!

Lyssnar på SB nya skiva just nu, men snälla jag ber er se inte filmen. Den sög!


JAOOUUU

SOM IDA SKREV, VAAD VILL NI OSS? NEJ JAG SKOJA
nejeeemeeeneeee, assååååh ni är sååå tråååkiga...asså vi har ju en del besökare sen bah dissar ni oss liksom..
SUR SUR SUR


vad gör jag fel?

Med tanke på att jag aldrig får respons på bloggen antar jag att ni tycker att jag är tråkig?
Ni kanske rent av följer bloggen bara för att läsa Agnes inlägg?
I så fall: Vad måste jag ändra på? Jag vet att många av mina inlägg kan bli väldigt långa, men alla är inte det, så den punkten behöver jag ingen hjälp från er med. Det jobbar jag redan på.

Antar att ingen kommer bry sej om det här inlägget heller...

Jag vet att depp-inlägg kanske är ganska tråkiga, men det gör mej uppriktigt sagt lite ledsen att ni bara ger Agnes respons. Fast å andra sidan kanske ni bara är Agnes kompisar som läser bloggen, det är ju en annan sak - men det kan ju inte jag veta liksom...


Så kan ni inte kommentera det här inlägget lite snabbt och säga vilka ni är, så jag vet om ni är Agnes kompisar, mina kompisar eller kanske nån vi inte känner? Det vore skönt att veta...
Ja, och så vad ni tycker att jag kan ända/förbättra för att ni ska få bra läsning från oss båda! ;)


Kramar från Ida


Bara ÄLSKAR att bli fotad med Stella


Ni vet inte hur jävla kul det är rent ut sagt. Hon blir så jävla snygg och jaaoouu..Shiet. Tänk om ryttaren bara kunde bli lika snygg ;-)

Jag tänkte höra med Ida bytheway, om vi skulle ta en dag och fota en massa snygga bilder på oss och våra ponnisar och sen fixa en gaaaalen design eller fråga någon om någon kan göra. Hade inte det varit lite kul? :')



Tänkte också ta en liten fotooooo dag med "min" (eller Maries och Bellas) snygga Syster yster också. För hon är faktiskt också en liten del av denna blogg. Hon måste ju vara med lite på headern och så..Jo men vad tycks? Det ska vi nog lätt fixa med min lilla system..:)


Svaren

Fråga av: http://samiraahlgren.blogg.se (Samira) 
Om du fick välja en tid du kunde spola tillbaka till, vilken tid skulle du välja då?
puuuuss! <3
Svar: Asså jag vet faktiskt inte, finns inga tider jag vill spola tillbaka riktigt till. Kanske Sommaren 2010 hade den bästa i världen då!


Fråga av: Tove (ingen blogg)
Agnes;
Vill tröffa dig snat, ill du ? :D <3 hihih
Svar: Hoioohoho, självklart snygging! <3

Fråga av: http://fokuus.devote.se (Andrea)
hej hej Agnes om du skulle få 1000 önskningar vad skulle du önskat dig då hahahha xD har tråkgit :P
Svar: Hahah, jag kan ju inte skriva upp 1000 önskningar här ju. Men det är nog att få tävla SM med Stella :)

Fråga av: http://dosgatos.blogg.se (Lovisa) 
Vad är det bästa som har hänt dig?
Vad skulle du göra om du vann en miljon ( hoppas du skulle ge lite till mig:(((()
Pusss<3
Svar: Hahah ja du, jag vet inte. När jag fick Yster och Stella kanske, med tanke på att dom är mitt allt.
HAHAHAH, tror du seriöst att du skulle få lite av mina pengar? In your dreams my friend.


Fråga av: http://eeelin.blogg.se (Elin) 
Vad är det bästa du vet Agnes? =)
Svar: Asså ridning är ju bäst, och fotboll såklart. Vill ju hålla på med båda, men har bara tid med eeeen.


Fråga av: Hampe (ingen blogg) 
vrf får inte tobbe puss dig?
Svar: Är det de enda du vill? Att se mig och Tobbe pussas? HHAHA,men de e klart han får pussa mig..Men du trycker ju ihop oss så ja...

Jag svarar nuuu

Endast sex frågor, men whatever..jag svarar iaf :)
kommer i nästa inlägg..


Hehehehe

Asså om man får in både "tuttelurium-hooo" och "trollet flyger som en banan" i samma låt, så måste den väl vara okej att lyssna på, bara för skojs skull? (a)

/Ida


"Den som biter en i örat och hoppar på ens svans han är dum"

Nu är jag på väg till stallet, och under tiden lyssnar jag på världens bästa musik; Trolles trafikvett! Det finns två skivor, varav en innehåller låten "Dum dum dum". Det är den bästa låten i världen, jag svär asså. Ni borde lyssna på den. Ville bara säga det. Hej på er!

/Ida


Ida <3 Hästnet

Lilla Ida (ja, alltså jag då) kan inte sova och därför ligger jag och kollar på begagnad utrustning på hästnet. Ååh, blir så sugen på att köpa typ allt! Här är några av de saker jag är mest sugen på:


Varför har alla lov?! Jag vill också ha lov!!!

För på lovet ska jag och Lina hårdträna så mycket det går utan att slita oss till ohälsa! Och så hade jag tänkt åka och titta på nån tävling, bara för att se lite hur det är eftersom jag - faktiskt - aldrig vart på nån. Men vi får väl se hur det blir med det. Antagligen blir det inte av. Men jaja. Jag ska ändå träna stenhårt på lovet - de dagar jag inte är i sälen, vill säga. Problemet är ju att ridbanan är fucked up just nu, men det kanske har fixat sej till dess. Annars får vi hitta på nåt asså.

Bjuder på lite gamla bilder (tagna ut videor) från nån uppvärmningsövning på en hoppträning för Per Dahlgren. :)

/Ida


Städar m mammooooo

Jo men tjenaaahhhh...
Snattade mammas iPhone but jag orkar inte blogga ciiiaaoo


Roffe har ingen utsida på stigbyglarna

Vet nån vad det beror på/är bra för? Har aldrig sett det förut!

/Ida


Filmen.....

Ja, ni ser ju all info på bilderna. Tänkte det kunde vara kul :)

/Ida

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_190548526.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_190548526.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_190548531.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_190548531.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_190548829.jpg" class="image">


tråkigt

Hur många rosetter; 3 egna 1 för stella
Hur många 1a rosetter: 1 egen 1 för stella o jenny men fick den iaf :)
Hur många segertäcken: Inga
Hur länge har du ridit: tyyp hela livet
Hur många hästar har du ägt: 5
Har du tävlat någon annans häst: neejjj..                                            
Högsta procent du ridit på i dressyr och vilken klass det var: - 62,11% LC.1
Högsta betyg på: minns fan inte
Högsta hoppade hindret 1 meter

VAD HAR DU FÖR...
Hjälm: svart Charles Owen & så lånar jag maries nån annan hjälm

Stövlar/skor: Hickstead hööks stövlar
Sadel: nån random

Träns: JW:D          
Transport: ingen
Stalljacka: för tillfället canada goose jacka o en väst men har typ711 till
Ridbyxor: 1111111111111111111 st
Tävlingsschabrak: : viiita

Skäck eller brun: svartskäck


Stövlar med snörning eller Stövlar utan snörning: - utan :)
Ponny eller Häst: Ponny
Hoppning eller Dressyr: dressyr
Ridbana eller Ridhus: ridbana
Trav eller Galopp: traaav när stella går som en ängel, galopp när stella går som en ängel vadfan ska man välja
Brunt läder eller Svart läder: Svart
Pessoabett eller Kandar: pessoabett
Kyra K eller Kingsland: KL
Spån eller Torv: Torv


OM DIG

Vilken klubb tävlar du för? Waxholm                                  
Vad heter din tränare? Sigrid :)               
Tycker du han/hon är bra? världsbäst
Har du någon förebild inom ridsporten? Jaaaan
Styrkor inom ridningen? hmm..veneh
Svagheter? tååålamod föfan         
Tycker du själv att du rider bra? helt ok.
Beskriv din drömhäst!  Stella, Yster och Jennys Scatman !
Hur klipper du din häst? sadel sak mojs


 

tråkigt

Hur många rosetter; 3 egna 1 för stella
Hur många 1a rosetter: 1 egen 1 för stella o jenny men fick den iaf :)
Hur många segertäcken: Inga
Hur länge har du ridit: tyyp hela livet
Hur många hästar har du ägt: 5
Har du tävlat någon annans häst: neejjj..                                            
Högsta procent du ridit på i dressyr och vilken klass det var: - 62,11% LC.1
Högsta betyg på: minns fan inte
Högsta hoppade hindret 1 meter

VAD HAR DU FÖR...
Hjälm: svart Charles Owen & så lånar jag maries nån annan hjälm

Stövlar/skor: Hickstead hööks stövlar
Sadel: nån random

Träns: JW:D          
Transport: ingen
Stalljacka: för tillfället canada goose jacka o en väst men har typ711 till
Ridbyxor: 1111111111111111111 st
Tävlingsschabrak: : viiita

Skäck eller brun: svartskäck


Stövlar med snörning eller Stövlar utan snörning: - utan :)
Ponny eller Häst: Ponny
Hoppning eller Dressyr: dressyr
Ridbana eller Ridhus: ridbana
Trav eller Galopp: traaav när stella går som en ängel, galopp när stella går som en ängel vadfan ska man välja
Brunt läder eller Svart läder: Svart
Pessoabett eller Kandar: pessoabett
Kyra K eller Kingsland: KL
Spån eller Torv: Torv


OM DIG

Vilken klubb tävlar du för? Waxholm                                  
Vad heter din tränare? Sigrid :)               
Tycker du han/hon är bra? världsbäst
Har du någon förebild inom ridsporten? Jaaaan
Styrkor inom ridningen? hmm..veneh
Svagheter? tååålamod föfan         
Tycker du själv att du rider bra? helt ok.
Beskriv din drömhäst!  Stella, Yster och Jennys Scatman !
Hur klipper du din häst? sadel sak mojs


 

Fråga Fråga Fråga

 http://ponnymiffon.blogg.se/2012/february/fragestund.html#comment
http://ponnymiffon.blogg.se/2012/february/fragestund.html#comment
http://ponnymiffon.blogg.se/2012/february/fragestund.html#comment
http://ponnymiffon.blogg.se/2012/february/fragestund.html#comment
http://ponnymiffon.blogg.se/2012/february/fragestund.html#comment

Oavsett vad, F R Å G A en liten fråga iaf. Det är typ bara frågor t mig så ni får fråga lite t Ida också :)

Ska frågorna & svaren vara i ett videoinlägg eller i text?



Jag vet inte om frågorna & svaren ska vara i ett videoinlägg eller i text? Asså jag vet inte..Vi får se hur det blir, än så länge är det bara 6 frågor, så ja..Lite fler kanske behövs? :)


Vafan?!

Anledningen till att jag la upp en massa bilder på mitt öga i olika färger i förra inlägget var att jag undrade vilken ni tyckte var snyggast, men det kom inte med i själva inlägget?! WTF???

/Ida


Flera inlägg i ett. Kortfattade alltså.

Ska hem och plugga nu... Blä. JAG HATAR ATT PLUGGA!!!!! :(((( Bajskorv.

Jag skrev inte om stallet igår förresten.. Jag red ut med Linusen och det var snorhalt, men hon har ju broddar så det gick suveränt ändå. Vi skrittade och travade bara. Så. Ja. Kul.

Btw, varför börjar alltid "Angel" med Broken Door spelas? Jävla damp! Jaja.

Och igår kom jag på det hemliga knycket för att få skivan att fastna i mitt Ps2! Jag blev så glad... <3 Såg på tre avsnitt av Downton Abbey för att fira. Det var jag värd :3

Nu vet ni en massa saker. Gud vad bra. Hej så länge!

/Ida

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_190482759.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_190482759.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_190482769.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_190482769.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_190482772.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_190482772.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_190482835.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_190482837.jpg" class="image">


Alla byter stilar

Jag byter stil olika för jag olika perioder, och jag tänker inte bara vardagligen utan ridningen.

Jag var en rosa tjej förut,allt gick i rosa. Yster var en rosa ponny som hade knallrosa benskydd, knallrosa schabrak och grejer. Sen bytte jag till blått på Stella, sen vitt, sen grått, sen svart, sen rött. Kan ju aldrig bestämma mig. He-he. Egentligen, vad passar Stella bäst i? Rött? Svart? Grått? Vitt? Jag fotar henne i olika färger någon gång och lägger ut.


Nattinuffsan

Ny ska jag sova. Eller, jag skulle ha gjort det för väldigt länge sen. Men så blev det inte. Så. Nu ska jag gå och lägga mej.

Men jag måste bara säga en sak. Jag har ju ett favoritställe på denna jord... Som heter Björkängs Gård. Förstår ni då hur glad jag blev, först när mamma fått ett mail därifrån om att de kunde ha kvar Lina emellan om jag ville gå på två läger - att alla sånna saker typ var fixade, utan att vi ens bokat - och sen när jag ser deras lilla reklamruta i Häst & Ryttare? Ååh, jag vill åka dit NU! Hoppas jag får sommarjobba där nästa sommar eller så... Då är jag ju ändå 15 liksom. Det dåliga är att mamma har sjuuuuuukt dåligt med pengar (nån som vill donera?? *angel*) så jag måste fråga pappa om han kan betala. Och då blir det bara ett läger i sommar. :( Men det är ju bättre än inget, I suppose? Jaja. Har ni ens orkat lösa det här - för ärligt talat, jag fattar ju själv att ni inte bryr er om mina ridläger-problem - så kan jag väl välsigna er på my own way och avsluta här. God n... Jag menar nattinuffsan!! ;D

/Ida


k i n g

KILLE

[X] Du gillar tröjor med luva

[X] Du gillar jeans

[X] Hundar är bättre än katter

[x] Det är kul när någon gör sig illa

[X] Du hatar shopping Man kan säga så ja

[X] Sorgliga filmer suger

[X] Du har x-box, wii eller liknande spel

[] Du lekte med leksaksbilar som liten

[]Någon gång har du velat bli en brandman

[X] Du har ett DS, Ps2 eller liknande

[X] Du kollar på sport på TV

[X] Våldsamma filmer är bra

[ ] Du pratar med din pappa för råd

[] Du har massor av kepsar

[X] Du gillar att kolla på hockey matcher helto kej haha

[x] Du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk

[x] Grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger

[x] Du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker

[X] Sport är kul

[] Pratar med mat i munnen

[] Använder boxers

Totalt: 15


TJEJ
[ ] Du använder läppstift

[] Du älskar att shoppa

[ ] Du använder eyeliner/kajal/ögonpenna

[] Du bär färgen rosa

[] Du går till din mamma för råd

[ ] Du hatar att bära färgen svart

[] Du gillar att hänga utanför gallerian

[] Du älskar att få manikyr och pedikyr

[ ] Du gillar att bära smycken -

[ ] Kjolar är en stor del av din garderob

[] Shopping är en av dina favoritsaker

[x] Du gillar inte filmerna Star wars?

[x ] Du har gått/går i dans eller gymnastik

[ ] Det tar dig ca en timma att göra dig i ordning

[x] Du har fler än 3 par skor

[x] Du bryr dig om hur du ser ut

[ ] Du gillar att ha klänning när du kan

[x] Du använder tjej underkläder

[x]Du lekte med dockor som barn?

[ ] Du gillar att sminka andra för nöjets skull

Totalt : 6

OOOH,jag är kille hahha


Kör också på frågestund!

Tänkte att nu när Agnes ändå är igång och har en så kör jag på en också. :) Haha, känner dock på mej att Agnes kommer ha många fler frågor... x) Men fråga vad som helst, privat eller om häst-livet! :3

/Ida


Gick hem


Gick hem från skolan av en anledning, ska plugga lite till provet och så. Fast det är på Fredag men ändå.
Så ja, men tänkte först ta ett bad när min lillebror kommer hem annars kommer han rycka i dörren och grejer.
/Agnes


Längtar till sommaren!

I sommar så ska jag rida galet mycket, ta massa fina bilder med Stella och så.
Jag ska på ung08 igen! Fast varje dag den här gången :-)
Ska bada galet,åka till grönan 24,göra aallt gaaaaaaaaalet! Shiiit ge mig fucking sommar!


Ska till Spanien i april :-)

Bokade resan för en vecka sen!! ;-) Ska bli så sjukt skönt! Undra om bloggen är kvar då? Ja men det får vi hoppas! Isånafall behöver jag gästbloggare, för det är inte långt kvar och jag har lite saker jag måste göra :-)
L Ä N G T A R


Hemma


Måste hinna blogga innan mina batterier tar slut på datorn
Men var nyss i stallet och fixade lite med mamma,måste städa imorgon i mitt fack alltså. Det ser allmänt förjävligt ut. Haha. Måste rensa lite skit och så. Ska putsa också! Har ju Yster imorgon också,så tänkte fixa lite med hennes saker. Vad gör man inte för dom man älskar? :)

Men nu måste jag verkligen dra! Tjooohej!

Det måste va på liv och död det måste kännas i mitt hjärta på riktigt


fan vad fula vi är babe

Men asså jag har varit med Frida typ hela tiden nu,vi drog t ica och köpte godis sen kollade vi på film. Haha, vi snackade med Tobbe på skype men vi garva ihjäl oss och höll på att gråta! Haha. Mogna tjejer_99..
Men ja, det är SÖNDAG och det är ponnyakuten, kontoret och wallander. WIIIIEEEE!!! Fodringen ikväll,sådetblirvälattmysamedminabebisaridag.


Till Agnes ang frågestund

Klart jag är med på det! ;D


Tråkigt i stallet?

Alla ni som har häst vet att det ibland kan komma stunder då man inte har nånting att göra - och det är en bra stund tills man ska hem. Då kanske man bänkar sej i cafeterian eller går och tar bilder på hästarna. Men det är ju inte så kul alltid. Då är mitt tips: ta med en bok! Och då tänker ni "Men oj, du är ett verkligt geni Ida! Vilken tur att du kom på det...!" och sen himlar ni med ögonen. Men då svarar jag "Själva grejen är att man inte sätter sej på en stol eller så, utan tar med ryktlådan (eller nåt annat) till boxen och så sätter man sej där och läser! Då kan ni ge er fan på hög mysfaktor asså." Det är vad jag gör just nu. Och jag kanske borde göra annat egentligen men... Det får jag ta itu med senare. Och ja, jag läser om den här boken. Ni som inte läst nån bok av serien Vampire Academy borde verkligen göra det också. Josäfin Andersson (Jossanamigo) gör det också!

/Ida


GARVET SOM UPPSTÅR

Garvet som uppstår, när en kille gillar Navel Piercing på facebook. HAHAHA JAG AVLIDER.


Sånt här tidsfördriv:

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - Nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Kanske, kanske inte
hur många har du varit kär i? - ehm..en kanske.
är du kär just nu? - jooo

- Tio frågor om dig själv
namn? - Agnes Andersson Johansson
när fyller du år? - 16 februari,alltså för 3 dagar sen.
några piercingar? - Öronen om det räknas.
vad har du på dig just nu? - sånna här jobbiga shoorts och ett linne tyyyp.
vilken årstid är bäst?- vår
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - huuumm...jag vet inte..som imorse, vakna upp ensam hemma o ligga i sängen o inte komma upp..
vad tycker du mest om hos dig själv? - att jag är så gulligullgull..
vad är du bra på?- ALLT, BÄST BÄST BÄST..
vem älskar du mest på denna jorden - eeeeer
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - hmm..båda, beroende på vilket humör jag är på...

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Lovisa Lindstaf
vem är den roligaste av dina vänner? - VET INTE HAHAHAHHA :D     
vem är snyggast av dina vänner? - Izabella, lätt vääärsta
vem är mest partyprisse? - jaadu jag vet inte
vem är den du helst har filmkväll med? - Agnes och Lovisa, Frida också "Asså shiiit jag vågar inte gå till kylskåpet, asså det kan stå någon där och mörda mig"
vem av dina vänner är mest "evil"? - IDA :D nej nej inte vara taskig lilla IDA ÅSLUND.

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Alla
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jauuu
vem är farligast i din familj? - Jag, om jag får erkänna.
vem ser roligast ut i din familj? - Jag faktiskt .     
vem är coolast? - Jag

har ni något husdjur? - Jauuu
vem har du mest gemensamt med? - venäääh
vem står för underhållningen? - Jag ^^
vem sover du oftast med? - min säng
roligaste kvällen med familjemedlem? - vettefaaaan..alla roliga

- 10 frågor om idag
vad har du gjort idag? - Ingeting...
har du varit glad idag? - Jauuuu        
har du varit ledsen idag? - JA, jag är förkyld igen ;(
har du gjort något bra idag? - har jag väl..
vad ska du göra nu? - venäääh                                             
har du gjort något dåligt idag? - har jag väl..

vad har du ätit idag? - mat...annars liksom
har du duschat idag? - jauuuu
är du trött nu? - nej
vad händer imorn? - s k o l a - . -
går du i skolan? - ja :(
har du vart i skolan idag?-NEJ :D

- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - Mamma
Vem ringde du senst? - Tobbe tror ja, nej kanske mamma
Vem sms:a till dig senast? - Tobbe

Vem sms:a du till senast? - Tobbe

 

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - för typ flera timmar sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 10 min sen

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - Japp
Har du fler än 3 jeans? - jaa
Har du fler än 5 tröjor? - haha aaa


- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - ja ALLTID
Använder du wax? - nej hahahhaa 
Använder du ögonskugga? - ALLTID
Använder du kajal? - nej         
Använder du hårspray - nj                             
Använder du volymspray? - nej
använder du deodorant? HAHHAHA ja?
Använder du parfym? - Jaoo                                     
Använder du läppglans/läppstift? - jaaoooo
Använder du brunkräm? - nej nej 
Använder du rouge? - neeeej
Använder du foundation? - neeej

Uppsatt hår eller hängande? - båda två :)                       
Plattar/lockar du håret varje dag? - nej nej nej
Duschar du varje dag? - japp
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nej hahaa
använder du mousse? - nej

KÄRLEK
Är du kär just nu? - Jo ja
Har du kysst någon idag? - Nej
Har du ett förhållande? -jaao        
Är du romantisk? - haha de får du fråga min pojkvän om eller min mamma för hon vet nog bäst.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? hm...nej
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - tror de var någon på dagis xd men minns fan inte vem?
Hur länge höll det?- HAHA jag vet inte?                           
vill du vara singel eller ha ett förhållande? - just nu förhållande :D
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - NejHAHHAHA

 


FICK DOM HÄR SNYGGINGARNA I FÖDELSEDAGSPRESENT

Fotar lite live bilder när jag är i stallet sen nån vacker dag,hahaha..

tror de var det här? sen ett par röda lindor wiiie


Musik


Såhär äter jag semla btw..

Sitter och lyssnar på musik, och tänkte designa bloggen lite. Vad sägs om det? HAHAHAA ni ba: K.BRY TYYYYP...hahhaha love u too!


Frågestund?...

Ska jag köra? AH vi kör så, Ida är nog på! :D

Fråga vad ni vill

Men jag tror inte de går att kommentera på den här fula bloggen? får bli att byta design -.-


MEN GE OSS EN FUL HEADER


SNART LIGGER HELA SVERIGE NERE PÅ MARKEN HELT STENDÖDA TACK VARE MIG
Seriöst,jag gråter..Ge oss en era muppar..-.-


Lol

Hejsan! Fick en ganska rolig film på lilla Syster Yster i stallet idag, hon är verkligen så himla söt! Jag vart ju typ kär i henne sen första gången jag såg henne... Remember, Agnes? ;D Haha gud... Ska försöka ladda upp den snart, så fort jag har kommit över en normalt fungerande och åtminstone halv-levande dator... Ni kan få en liten print screen sålänge.

/Ida


Agnes är jag fyllde år för 1 dag sen


13 från och med nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu eller igår


Du är perfekt för mig








Lina sparar inte på nånting. Varken orörd mat eller uppäten...


Ridskavsår

Ja, ni ser ju rubriken. Red barbacka i jeans idag, och istället för täckbyxorna hade jag ett par täck-chaps. De är alltså som vanliga lång-chaps fast i täck-format. Hur som helst så täcker de ju bara benen, och inte emellan... Mycket obehagligt måste jag säga, med skavsår mellan bena. Inget att rekommendera.

Så dagens lärdom är: Rid aldrig med jeans och tunna underkläder (alltså jag har inte string, utan jag menar tunt tyg osv) i chaps på en häst med relativt hög manke och som dessutom har ett "hårt" täcke på sej. Det gör ont.

/Ida


<3


Hejsan..
Jag sitter och pratar med Sofia från ponnysanning, trevlig tjej :) Rolig som fan haha.
Men vi blev lite fotade idag jag och Stella så det kommer bilder senare :)
//Agnes


Mooot stalleet!!

Väntar på bussen ut till stallet. Den kommer om typ 20 minuter. Så ingen stress här inte. Snarare trist(r)ess. HAHAHA, DÄR SATT DEN. Nä. Förlåt. Men jag är faktiskt lite övertrött... Jaja. Såhär har jag planerat tiden i stallet (eller jag gör det egentligen nu när jag skriver det men vadå, detaljer är inte viktiga just i det här sammanhanget.)

-Äta i MAX 40 min
-Rykta osv ca 20-30 min
-Rida ca 40 min
-Mocka & göra mat ca 40 min
-Äta lite till om jag är hungrig
-Åka hem............läänge

Ååh, ska bli så skönt att få komma till stallet vid ursvik, vid min skola!! Om jag får plats där alltså. Mamma kanske ska ringa och kolla upp det. Hehe. Så dra inga förhastade slutsatser nu! Jag stannar nog på Skaft i sommar också. ;)

Vilket rörigt inlägg. Ni måste inte läsa allt. Fast om ni läser det här har ni nog redan gjort det. Fan också, jag skulle ha varnat er tidigare... Jaja. BILDER!!!

/Ida

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189848830.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189848830.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189848967.jpg" class="image">


Hemma

Kom hem inatt. Är grymt trött, orkade inte sminka mej eller nånting imorse... Usch, så här trött har jag inte varit på länge faktiskt. Det är liksom en helt annan sak när man typ inte kunnat somna eller så. Igår var jag ju på full speed hela dagen liksom, ända tills jag kom hem... Jaja. Vad deppigt det blev nu. Ni kan få två ego-pics från mitt GRYMT SAKNADE BERLIN <33333
/Ida


Filmfestivalen i Berlin - Berlinalen - och allt kring det. Hittils...

Hej igen! Ligger och bloggar på mobilen här i Berlin, så det är ganska dyrt. ;o Vi kom ju hit igår och flygningen gick bra. Jag grät inte när vi startade och ska jag vara ärlig så längtar jag nästan lite efter att komma upp i luften igen... Iaf. I landningen fick jag fruktansvärt ont i högra örat där jag nu fortfarande är öm...?

Hotellet är jättefint och jag delar rum med Michaela, som jag spelar mot i filmen. Vi åkte direkt till Berlinalens invigningsfest - där bl.a. Björn Gustavsson och förmodligen även Gustav Skarsgård var! Och så såg vi regissören till "Kronjuvelerna". Det var ju trevligt.
Idag var vi på museum och det var jättetråkigt. Efter det skyndade vi oss tillbaka till hotellet, bytte om snabbt som fan och sen fick vi skjuts till själva festivalen. Mamma fick åka i en sportbil - en av samma modell som James Bond har!! Jag, pappa och Michaela åkte i en liten bil som var gjord 1940 - och det finns bara 2 såna bilar i hela världen!!! Den andra finns lustigt nog i Stockholm. Det var RIKTIGT coolt alltså. Ni ska få lite bättre bilder på den sen, jag fick inga bra idag så jag ska ta mammas.
Väl framme fick vi gå på en röd matta in till biografen eller vad det nu var för byggnad. Vi såg alla filmerna och sen fick alla gå upp på scenen för att få blommor och ta emot frågor från publiken. När vi kom ner från scenen kom det fram en massa människor OCH BAD OM AUTOGRAF! Jag blev helt chockad först och sen vart jag bara glad - känslan är obeskrivlig, man blir så varm inombords! Ett par killar kom fram, en som var lite yngre än jag och en i min ålder, och de hade en ganska dålig penna så först tyckte jag att det var lite pinsamt att jag var tvungen att göra om så mycket hela tiden - men så skrattade de lite nervöst och jag kom på att de tyckte att det var pinsamt att de hade en så dålig penna! Haha, awkward moment.

Sen blev vi fotade lite och sen tog vi taxi till en restaurang och käkade lite. Och nu är jag här. Kort sagt har det varit riktigt najs! Och i helgen eller nästa vecka nån gång kommer resultaten... Pirrigt! ;D Här är lite bilder!

/Ida

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189480811.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189480811.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189480920.jpg" class="image">


jag...


Jag heter Agnes, jag fyller 13 år på Torsdag. Imorgon är det Alla ♥ Dag och jag trodde att jag skulle vara helt alone.
Men sen liksom så blev det så att jag har gått och skaffat mig en pojkvän efter 1 år. Än så länge heter han T här.
Men ja har snackat med honom i ungefär 1 år så ja..men nu vet ni det..


Gårdagens uteritt

Hallå i hjortronskogen! Jag skrev ju inte om stallet igår, så jag gör det nu istället.
Jag red ut med Jeanette och Lina och deras hästar Felix och Donne. Det var jättekul, vi red ute i skogen osv. Vissa gånger väntade jag mej en smärtsam död - men som tur var så kom den aldrig. Jag och Lina tog en egen liten svängom på slutet och red lite på vägarna bland alla husen och så. Mys! Men nu måste jag avsluta. Hej!
/Ida

PS! Igga mitt peddosmile. DS

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189160239.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189160239.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189160254.jpg" class="image">


Och om ni undrar...

... Så är det Dante som inte vill vara med på bilden. Asså den här bilden:


Förra inlägget...

...Blev helt sajkat. WHY???!!!!


Feeett kul.

Har inte så många bilder från varken idag eller igår, men här är några som Ellinor och Jasmin tog iaf!
/Ida

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082186.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082186.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082186.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082186.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082186.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082186.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082186.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082186.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082231.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082231.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082231.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082231.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082231.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082231.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082231.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082231.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082316.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082316.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082316.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082316.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082316.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082316.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082316.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082316.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082388.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082388.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082388.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082388.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082415.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082415.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082415.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082415.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082563.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082563.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082567.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082567.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082571.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082571.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_189082644.jpg" class="image">


assååh damp

är inte i stallet så mycket längre, vet inte varför..så har inget att blogga om..
ska t stallet på måndag nästa gång. så jao...
men sitter o lyssnar på musik just nu, kollar bloggar och chattar med min soon Bert. Ska väl gå o lägga mig snart,för imorn väntar sig en dag i stora staaaden stockhooolm!


Gammal ponnymiffon-bild! Haha vi ser verkligen ut som miffon, Agnes! xD


In the stallet nu again.

Hej. Förlåt, men jag kan inte hålla mej från att skriva lite på Svengelska idag, hehe. So hope ni don't stör er på it.

Nu har det gått typ en timme sen jag började på det här inlägget. Haha, var tvungen att lägga mobilen i fickan lite och så glömde jag att skriva klart! Men ja. Nu får ni ju veta hur det har gått. Och det har gått bra. Red ut med lilla Linus (alltså Lina) och hon var lugn och fin. Ska sitta och softa lite nu i köket här i stallet, jag ska ta en buss som går 12:17 in till stan för att möta polarna på Slussen. Sen åker vi till landet och så är allt halleluja. Ungefär. Men jag är fett taggad iaf, det ska bli såå sjuukt kuuul!! Bilder på några av de som kommer, bara för att jag inte har några bra hästbilder:


In the stallet right nu

Halli hallå! Står i stallet och bloggar nu faktiskt. Red Lina idag (öhh... Suprise??) och det gick väl okej. :3 Hon var pigg (another suprise..) och lyssnade inte till 100% men hon gick iaf i form någorlunda acceptabelt. ;) Fick kämpa lite med höger galopp också för hon har börjat lägga sej lite på mina skänklar om ni know what I mean. Men ja. Mammas kille kommer vilken sekund som helst nu och skjutsar mej till landet där det är PARTEYY imorrn!!! Haha, nä, inte riktigt party kanske, mera som lite mys med några kompisar. ;) Men nu kom Martin så jag måste dra! Bye så länge! :)

/Ida

Såhär hade det gärna fått se ut nu:


My (un)happy day. Kind of...

Hellu bitches! Nej, riktigt så glad är jag inte alls förresten. Vi ändrar.

Hej alla som läser det här. (Mycket bättre.) Ni vill säkert veta att jag har ont i mitt knä och därför inte kan vara med på gympan utan ligger på en jävla plint och bloggar istället. F. M. L. FMLFMLFMLFMLFML...FMLFMLFMLDML... osv.eller nej, inte så mycket kanske. Gud vad jag ändrar mej idag! Jaja. Jag var i skolan idag och det gick väl bra. Sen åkte jag hem och tittade på Downton Abbey <3 (om nån som medverkat i Downton Abbey av nån märklig anledning läser detta så ska denne veta att serien är såå mycket mer än älskad<333) Sen fick jag springa till tuben för att hinna med bussen som åker till gympan. Men det gjorde jag inte så jag blev sen. Shame on me. Meen jag kan ju ändå inte vara med så det gör inget. Hallå, what's the point liksom?! Anyway. You don't wanna know this. Ska se om jag hittar nån intressant bild åt er.

/Ida

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_188604215.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_188604215.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_188604215.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_188604215.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_188604222.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_188604222.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_188604222.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_188604222.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_188604284.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_188604284.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_188604350.jpg" class="image">


I skolan

Sitter och väntar på Lovis just nu,hon är på piano och vi skulle till lunchen för några minuter sen men jag är så snäll så jag väntar på henne...har typ inga batterier kvar så ja,uppdateringen kommer inte bli så bra eftersom jag inte är hemma efter skolan utan hos min mormor men jag har med mig datorn eftersom att jag måste göra en läxa...

Ska nog dra nu, Lovis kommer om fem minuter!!!! //Agnes


´jag e inte bara duktig på att rida heest, utan på att koka makarååånäääär ocksååå ;-)



JAG FUNDERAR PÅ ATT GÅ OCH BLI KONSTIG :-D


GALEN

JAG BLOGGADE IDAG MEN MITT INLÄGG PUBLICERADES INTE..GAAALEN...

men har inget att blogga om, har medryttare imorgon. haft nationella prov delvis hela dagen idag..samma på fredag..exakt samma på fredag hela dagen slutar samma tid och grejer..HATAR DETTA BAJSSKITSAK HATAR ATT GÅ I SEXAN ANDRA PROVET I RAD VI PÅ VÄRMDÖ OCH ÖARNA GÖR NATIONELLA PROOOOOV MAMAMAMAMA...NAEJ NU ÄR JAG SUR

IMORGON ÄR DET INTE EN BÄTTRE DAG I SKOLAN NEJ NEJ NEJ!

KUL SKIT LIKSOM..

Först engelska, jo tack..åh love it. NEJ. glömde boken hemma har prov </3...my heart is broooken...men det handlar om djur, och jag tror TYYYYP att jag kan dom?...

Ah sen idrott, skridskor? NAJEEE FML FML FML FML FML FML FML FML FML FML FML FML OSVOSVOSV.
vill inteeeeeeeeeeeee. nu går jag och tar självmord, NIXFILEFKNPIX DET SKALL JAG ICKE GÖÖRA.

(KUL FÖR ER ATT VETA MITT SKOLSCHEMA BTW BY THE WAY BTW BY THE WAY okq8 gillar inte mig K)

ah sen så är det spanska, helt o k. min lärare tror ju som vanligt att jag är bäst, ändå så skriver jag av Lovis. Ä G D LÄRARE...hon ba: Där ser ni Lovis och Agnes, ni är så duktiga i spanska...Lovis börjar as garva och jag hänger med läraren och säger; jo tack! sen om jag ligger efter Lovis lite så kommer läraren o ba: AGNES VAD SNABB DU ÄR, HAR DU VERKLIGEN LÄST GENOM ALLT? SVAR: ja det har jag. jag lovar, det har jag. DUKTIG AGNES. Ni bah: K? hästblogg liksom bah vaaah?

har lunch sen liksöööm. såhär konstigt men mycket trevligt imorgon!!!!!

sen sååå har vi so, känns ju bra bra bra..nej nej nej...kommer typ få AAAAAAAAAAAAAA+++++++ i so eftersom jag var så duktig idag och min lärare berömde mig hela tiden (A) oooh, i have been a angeeel babes. skoja.

sen har jag SVENSKA, och man bah; ah okej..hade sveeenska heeela förmiddagen igår (vi säger att de är torsdag nu) och heeela förmiddagen imorgon..mumsmuums.

sen efter skoläään drar jag till min mörmööör, och mörfääär.

K K K K K K K K K K ÄR NI NÖJDA MED UPPDATERINGEN? NI BA: OOOH, AGNES ANDERSSON IS THE SHIIIIT JAAAAOOO!


JAG BLIR NÄSTAN GAAAALEN

Stallet den 8/2

Hejsan. Är väldigt trött nu, hehe...

Det första jag gjorde i stallet var att äta. Efter det skrittade jag lite på Lina, i en halvtimma kanske. Sen mockade jag, kollade om hon hade höpåsar så det räckte till imorrn och det hade hon så jag orkade inte fixa resten... Hehehe. Men som sagt så är jag väldigt trött idag så... Mja. Ni kanske märkt det på uppdateringen? Inget bloggande alls i princip... Menmen, jag är fast i en trött-period just nu så ni får vara snälla och förstående. Eller åtminstone låtsas. Tog inga bilder men jag ska se om jag kan hitta nåt intressant bland de gamla bilderna. Kram på er!

/Ida

(jodå! Här är ett par bilder från ett ridläger 2008! Kom 3:a på russet Tina<3)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_188464060.jpg" class="image">


Busy... Men här är tävlingstoppen iaf!

Har haft full rulle med en ny bok jag läst (Hungerspelen. Började igår och blev klar för typ 2-3 h sen) och idag har jag varit med momo och shoppat på H&M för mitt presentkort. ;3 Och så har vi ju det faktum att jag går i skolan och har läxor också... Jaja, här är min tävlingstopp! Som ni ser från KL... <3

/Ida


En av bilderna på mina presenter. De andra funkade inte...?


Mina presenter :") (citattecknet symboliserar de klassiska fjortis-strecken fjollor har på kinderna)

Jag har inte hunnit fota allt, men jag kan skriva vad jag fått hittils (kommer ju få present av några andra släktingar också så småningom).
-Två blåa nagellack (älska!!!)
-Fine liner
-Dekorationspensel till nagellacken
-1000 kr
-H&M-kort på 600 kr
-Biocheck
Kicks-kort på 200 kr
-Två par örhängen
-Ett sjukt snyggt hårspänne
-En bok jag redan har (Cirkeln)
-Ett par blåa byxor (kärlek på dem)
-Ett hårnät att ha när jag tävlar
-Nummerlappar och en sån där liten nummergrej som man har på tränset när man tävlar
-Downton Abbey säsong 1 & 2 (OMGOMGOMGOMG<3333333)
-Tävlingstopp Bakersfield från Kingsland (looove<3333)
-Choklad
Tror det var allt! :) Sen ska jag köpa en ny ridväst för pengarna jag fick. ;) Min gamla skrutt är ju mer eller mindre pinsam liksom... Aja men jag kunde typ inte ladda upp bilderna så gör det i nästa inlägg ist.
/Ida


Idag:


Jag vet att jag hoppar som en kratta, men det var inte meningen att hoppa över diket -.-

Men idag är det den 5 februari, skulle egentligen komma till världen då. Men nej, det blev 2 veckor efter.
Jag har Stella och Lina idag, och jag tänkte försöka släpa med någon kompis och ta några fina vinter bilder på Stella och Mig. Jag vet inte om vi har Yster idag, isånafall blir det såna bilder på oss med.

Men om det inte blir så, så tänkte jag ta Stella och Lina (och Yster om jag har henne?...) och borsta dom litegrann :)


Grattis

image description
Grattis din lilla f j o r t i s nu vet du vad jag ska göra, ska göra en stooor skylt och skriva IDA ÅSLUND HAR BLIVIT FJOOOORTIS. nej de ska jag inte, men jag ska reta dig (; PUSSSS


Förvandlingen har skett - jag är fjortis.

Jag liksom känner den nya attityden flöda inom mej, min nya klädstil är helt annorlunda och jag vet nu säkert att det är livshotande att gå till skolan utan smink, eller ännu värre: gå ut utan brunkräm! Usch, hemska tanke! Woops, nu kom liksom nya skriv stilen här oxo rå; sär skrivning på allt och lite onödiga W på bra ställen. Dock har det inte kommit nåt bra ställe än, meen dah liksom. Palla bry sej, abow liksom?

Lol. Nej, jag känner mej inte magisk alls. Bara trött. Men ni kan få se min sista egobild som 13:åring om ni vill. Varsågoda:


Stallet today <3

Bilderna talar...


Stallet snart!!


Stella i solariet, mysigt!

Stallet blir det snaaart, ska nog inte rida idag. Det blev ändrade planer vetni. Men ska mocka och göra rent mina älsklingar idag, alltså Yster och Stella. Dom ska få en liten rengörning, som vanligt då! Men vad gör man inte för mina älsklingar?! Sen blir det stallmöte, vet inte när jag kommer hem! Men det får vi se.

När jag kommer hem, ska jag nog planera kvällen lite. Höra med någon om den personen vill träffas,eller bara ha en myskväll och kolla på melodifestivalen. Vi får se helt enkelt!


Nu har det hänt. Nu finns hon inte mer

R.I.P. Birgitta Ljung <3 Älskar dej


Resten av dagen

Hej igen. Egentligen skulle jag ha uppdaterat på väg hem från stallet men mobilen var ju förstås död (suprise...).

Jag red barbacka och tränade mycket grund - avsaktningar osv. Men det vart så kallt - först var jag svinkall om händerna, sen tappade jag känseln i dem och sen blev de helt plötsligt varma - så jag red inte så länge. När allt var klart i stallet gick jag till bussen. Men den kom inte. Så jag stod där i 20 minuter och höll just på att börja gråta när bussen kom. Dock var det inte min buss, utan en som gick till överby och hade en halvtimmes rast där och sen åkte in mot stan igen. Men jag fick hoppa på den och sitta i bussen och läsa medan chauffören hade kafferast. Mobilen var som sagt död så jag kunde inte säga till pappa att jag blev nästan en timme sen.
När bussen kom till ungefär där Agnes bor började det komma på lite människor. Den första var en kille i 15-17 årsåldern och han tittade jättemycket på mej innan han satte sej ner. Skum snubbe. Sen kom det fler ungdomar och ett gäng var särskilt roligt. De satt och snackade högt och tydligt, bland annat om hur många gånger en av dem varit gravid och gjort abort och att hon en gång fick missfal. Sen blev hon kissnödig. Hennes kompisar hade öl kvar som de inte ville ha, för då skulle de spy, och den ville dom att hon skulle ta. "Inte förns jag ha pissat!!", sa tjejen men de fortsatte att trycka ölen i nyllet på henne. Då sa hon "Om ni fortsätter kör jag upp ölburken i fittan på er!", varpå en av de andra två tjejerna sa "Oj! Men går den in där??" och då svarade tjej nummer tre "Jamen, om ett barn kommer ut så ska väl en jävla burk komma in för fan!" LOOOL asså jag dog lite där. xD Så sköna tjejer. Det var nånting mer de sa men jag minns inte vad det var. Jaja. Sen kom jag hem. End of story. Byebye.

/Ida


MED FELICIA!!!


Har Felicia hemma hos mig just nu, därav uppdateringen. Men imorgon ska hon väl med mig till stallet, och rida Yster. Vi rider nog ut, skrittar bara. Sen är det stallmöte, känner att jag måste köpa något till Ida eftersom hon fyller år. Men hon får nog vänta lite, he-he.
Jag och Felicia är typ as trötta, så vet inte om det blir sängen tidigt ikväll.


Jag hann!!!!!

Dagen är räddad - nu ska jag bli religös!!








Eller nej förresten, det ska jag inte alls bli.

/Ida


Streeeesss

På tuben nu. Tjejen mittemot spelar Temple Run på sin iphone, en liten småunge "pratar" från sin lilla vagn och själv sitter jag här och oroar mej för att missa tuben från centralen som går om fyra minuter. Jag kommer troligen missa den. Fan. Jaja. Jag får väl ta den andra bussen, för den jag tänkt ta kommer jag missa. Om jag inte springer, och det vill jag helst slippa. Alltså. Jag kommer missa bussen, stressa i stallet och vara döhungrig när jag kommer hem. Nu ska jag av!!


Stallet ikväll

Detta är min planering för stallet ikväll:
1. Rykta osv ca 30-40 min
2. Rida på banan ca 40 min
3. Äta ca 30 min
4. Mocka och göra mat ca 40-60 min
5. Åka hem ca 2 h...

Som ni ser gör jag allting extra snabbt idag. Jag vill verkligen hinna hem så jag kan döda pappa på Harry Potter-spelet. Alltså jag nördar ju HP och har ett ps2 hemma. Självklart har jag då också HP-spel till. Problemet är bara att far min förmodligen vill titta på tv... Men jaja. Jag satsar på att lägga mej hyfsat tidigt - helg-relaterat. Mellan 22-23:30 sådär. Jag kommer antagligen inte klara det, men det ser ju bra ut att ha mål, ni vet. Hehehe. Nej men det är nämligen så att imorrn ska jag och mamma hälsa på min döende gammelmormor och sen till stallet. Jag hoppas att hon blir bättre men de säger att hon förmodligen kan dö när som helst nu... :'( Menmen. Sånt är livet (eller snarare döden). Nä, nu har jag hoppat iväg i texten här, så nu är det läge att avsluta kanske? ;) kram på er!

/Ida


inget att blogga om


LEDSEN IDA, JAG ÄR BÄTTRE ÄN DIG PÅ TEMPEL RUN, HAR 5 MILJONER NÅGOTING.
har inte ett skit att blogga om, just nu känner jag mig skit sur. för ingeting,hahahh. så vet inte vad jag ska skriva alls...imorgon har jag medryttare, på lördag är de stallmöte...rider antagligen ut eller på banan. sen på söndag blir de väl någoting..får se om jag träffar någon i helgen, är galet taggad på att vara med nån liten väään..


På väg hem...

... För att plugga. Ett gäng dagisbarn på väg tillbaka efter att ha åkt skridskor, eller nåt annat man har hjälm till, gick i ett rosa led på förra stationen. Jag skämtar inte - ALLA hade minst ett plagg som var rosa. Hjälmen, täckbyxorna, jackan, overallen, mössan eller ryggsäcken. Gulligt! :'3

Väl hemma blir det plugg, plugg, plugg och mat. Och så kanske jag lirar lite på la guitarra (ser ni? Jag kan spanska!) eller kollar på "min" film (ni vet den där kortfilmen...). Vi får se.

Ps! Nu stinker det rök här. Jävla gubbar!!! USCH!!!!!!!

/Ida

Beröm mej, är ni snälla. Och kom inte och säg att ni minsann är bättre för då tofflar jag er. Hårt.


Fuck spanskan

Här ritar vi istället.

/Ida

Edit: När jag gjorde detta inlägg kunde jag inte ladda upp det, nu har jag redan slutat skolan.


Imöörgöön..

Asså då SKA jag rida, vare sej mina strumpor är blöta eller ej - hallå, man kan ju faktiskt byta också?! Men igår var jag så stendöd som man kan bli så jag gjorde inte det utan fixade med lite annat tjafs istället. Men imorrn ska jag rida. Promise.

/Ida


Kan jag inte somna kan jag ju alltid titta lite på grannens tv...

/Ida


Ps!

Bilden i förra inlägget kommer som ni ser från när vi hade lucia med skolan. Då var vi och hade julshow i Globen-annexet (ni vet där man shoppar på Globen horse show) och Guuud va kul det var!! Lite bilder bara för att ni blev så himla nyfikna nu:


Snälla ge oss en design!

Eller länka åtminstone till nån som kan göra en - gratis - åt oss, en som är riktigt BRA... För jag har ingen dator på ett tag nu, ingen med bildprogram iaf. Eller jo, en. Men den är seg som få. Och jag vet inte hur det är hos Agnes, men hon vill iaf också ha en design... Så snälla snälla snälla: vi vet ju att ni finns där! Hjälp oss lite?? <3 Så blir vi jätteglada :)

Så här glada blir vi:


Stallet

Sitter nu i stallet och äter. Fick en jäkla lust att fota, bara sådär! Men jag har ju ingen kamera, bara min iphone... Och därför tänkte jag att ni kunde hjälpa till att demonstrera mot mina föräldrar så de köper en nån gång! För ni vill väl ha fina bilder av mej också...? ;3 hehehe.

Här är en (jättedålig iphone-)bild på mina typ uppätna nudlar. Det är väldigt dåligt ljus här inne, som ni ser. Men jaja. Enjoy... /Ida


Hemma


Tjatja, är hemma från skolan nu. Sitter och kollar på hur fina texter alla har skrivit om fina Ida, en video också. Så tragiskt, vila i frid nu Ida.

Men skoldagen var ok, ska väl dra till stallet senare ikväll antar jag. Men ska upp dit iallafall så ja, men vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Ska nog redigera lite bilder, eller fota lite nu! Har haft fotosog i säkert en månad nu.


Typ lite damp-inlägg. Men lite seriöst är det ju.

Tjo bre. Fast ne. Eller... Jaja, vi skiter i det så länge. Det jag ville komma fram till är att nu är skolan slut och jag är på väg till stallet. Ska bli kul att få träffa Linus igen (mitt smeknamn på Lina dårå), men jobbigt med mockningen och att göra höt... Och framförallt vägen dit!! Usch, jag är väl där om lite drygt 1,5 h - om jag har tur med bussen. Nån som vet billig stallplats närmare staaan??!!! Gaaah, får damp! Vill flytta NU! Men vill inte lämna Agnes och Stellus... :(<3 Jaja vi får se hur det blir... Jag kommer nog iaf stå kvar till i sommar. Tror jag. Men efter sommaren är det fanimej slut. Då orkar jag verkligen inte mer asså. Då flyttar vi. Punkt.

Så... Idag hade jag tänkt mocka och göra mat i den där race-farten jag hade i söndags, och klara det på en halvtimma. Sen ska jag rida. På banan. Med sadel den här gången. Kanske en bom eller två, men ingen hoppning. Det är för riskabelt på vår frusna bana tycker jag allt. Fast innan jag rider ska jag nog äta mina nudlar som jag har med mej! För jag är verkligen
V R Å L H U N G R I G !!!
Bara så ni vet. Här har ni en bild på mina nudlar - och ge den många komplimanger nu, för det var fett pinsamt att ta fram den på tuben och fota bara sådär liksom.


Linas konstiga erfarenheter, beteenden och egenskaper

Lina är ju inte direkt vad man kallar en normal ponny. Eller jo, den som ser henne en gång kanske. Men om man känner henne vet man att hon är lite märklig ibland. Exempel:

-Hon gör vad som helst för ett smultron. Men det gör väl alla.

-Hon är galen i glass. Is- eller mjukglass spelar ingen roll.

-Hon tycker om toffifee. Ööhh.

-Hon vägrar att stå still när jag ryktar osv. Jag har försökt i snart två år, men hon verkar inte fatta. Och ja, jag använder rätt metod. Iaf enligt mina gamla tränare och bloggar...

-Hon gillar att duscha men så fort man kommer ut ur spolspiltan blir hon "stressig" och får väldigt bråttom ut till gräset.

-Hon har en (o)vana att bajsa i vattenkoppen. Och sen står hon där och ser oskyldig ut...


Nu ska jag av tuben så hinner inte mer! Bye :) /Ida


Sånt man lever med typ

Hej på er! Nu sitter jag för stunden på tuben på väg till skolan och lyssnar på musik och äter godis som råkade bli över från igår. Kan jag väl leva med. Men kryptoniterna trasar sönder min mun. Det känns ju lite onödigt, men jag kan nog leva med det också.

Efter skolan åker jag till stallet. Vi frå se om jag hinner rida, men åtminstone en snabbis. Jag vill ju ha Lina i hyfsad form inför tävlingssäsongen så det är lika bra att börja nu, så att säga. ;) Har med mej nudlar ifall de fortfarande inte köpt in ny mat till stallet. Och om de nu har det så kan jag spara den till en annan gång. :) Eftersom jag inte har några nya bilder på Lina får ni nöja er med nån jag hittade i mobilen (bloggar ju från den just nu) ;3 Kram!

/Ida


RSS 2.0