ASSÅ OMG FÖRLÅT

Asså förlåt,men sitter aldrig vid datorn längre...Jag sitter bara vid luren..Sitter vid min brors dator nu...FÖRLÅT IDA OCH "ALLA" LÄSARE....Har ju inte så mycket att blogga om just nu...Var i stallet igår, mocka och gjorde ordning mat...inget mer..tråkigt att inte ha något intresse kvar faktiskt...riktigt tråkigt..ska rida i helgen, för att få igång henne lite..:)
Lanzarote nästa Fredag, får se uppdateringen...Men ska försöka bloggjobba lite genom att göra lite tidinställda osv..:) Ska göra för hela nästa vecka såååå slipper jag blogga orkar inte logga in via luren ;) Hehhehe :P
mina bebisar♥

Inget att blogga om.....

Bajskorv asså. Kan ni hålla ut? Fick en (glad) överraskning (eller snarare chock) idag, så har bara gått och tänkt på det hela dagen...
Vi hade prov i spanska idag, det gick bättre än jag trott, faktiskt! Så det var ju positivt! Inget drömväder direkt dock. Hade nog tagit en promme annars. Eller kanske till och med sprungit... Men det får vänta tills jag kommit ut till landet - och solen är tillbaka. ;)

Är nu på väg hem från gympan. Det var sådär. Ganska kul. Men det bästa var ju att jag fick "Revolt" (sista delen i Hungerspelen) (omg det rimmade!!) av Tuva. Alltså lånade, inte fick den. Men det roliga är antagligen slut redan på söndag antar jag. Läser rätt fort när jag blir beroende.

Engelskaprov imorrn. Blä. Fått filmen från Julshowen. Yey! Men de hade filmat de som bara stod i bakgrunden när vi dansade precis när vi hade "vår del". Så jag är skitsur. Och så hade de lagt in bakom scenen-bilder mitt på rutan när det var andra danser. VAD FAN TÄNKER DE MED??!!!!! Jävla pissbesviken är vad jag är! Menmen. Bättre än inget...


Mjäääk

Förlåt för ingen uppdatering, men har vart tvungen att plugga all min lediga tid. Sitter nu och väntar på bussen. Ska hem. Och plugga.
Vet inte varför inte Agnes skriver, men hon har ju inte så mycket att skriva om längre på den gör bloggen... :( Men det är inte för mej att spekulera i! Så. Inget stall idag alltså. Tänkte göra mej nåt gott att dricka (eller äta) och ev sätta mej på balkongen och panikplugga till spanskaprovet. Sen ska jag hem till far min.

I helgen flyttar mami (ja, och jag då) till landet för sommaren. Vi ska hyra ut lägenheten när vi bor där för att spara (eller snarare tjäna) lite pengar. Vi behöver verkligen det, mamma har sjukt dåligt med pengar just nu. Me en sak till som är bra på den fronten är att hon har fått ett nytt jobb! Så nu tjänar hon mer också! Plus att jag ska försöka sälja en del saker. Fast jag ska ju köpa saker för de pengarna... Måste tex köpa nya benskydd åt Lina. De vi har nu är... En total katastrof, kan man säga. Kanterna är söndriga och de är allmänt hemska nu för tiden... Borde ha fler par samtidigt, jag vet, men jag vill inte lägga ner så mycket pengar på Lina nu när jag ändå måste sälja henne snart... :'( Sorgligt men sant.

Nu blev det så där långt igen. Hoppas ni inte dog eller så. Ska plugga hela kvällen from now and on... Mmm


Gooood mooooorniiing

Är på väg till skolan nu. Trodde jag var försenad imorse. Vilket skämt. Jag kommer bli typ 20 min tidig. Kul. Vafan ska jag göra de minuterna?! Jaja, vi får väl se.

Ska inte till stallet iaf. Har medryttare idag. ;) Så jag ska göra en gympaläxa med en kompis (ni hittar henne på www.josephinefoto.blogg.se) och sen hem och plugga till spanska- och engelskaproven. Bu.

Säg att er dag ser ljusare ut?


Ööh... Pigg ponny?

Hejsan hejsan. Är nu på väg hem från stallet. Red inte ut på Lina, för jag kom på att jag inte ville att hennes hovar, ben och mage skulle bli helt blöta och leriga. Det blir så jobbigt då. Så jag red upp på ridbanan istället. Det var några som var där och hoppade redan, så jag passade på att låta Lina få skutta lite. Vi började med travbommar och sen höjde jag upp till ett kryss som nog inte var mer än 20-30 cm på mitten. Först var Lina lite fundersam, och stannade för att sen nosa på det och slutligen GÅ över det. Efter det sög hon på hindret som en propp! Dock vågade hon inte riktigt lita på sin hoppförmåga, så när hon hade kunnat få ett perfekt, om än liite lite långt, språng tog hon istället ett extra steg. Så vissa hopp blev konstiga. Men mot slutet var det inga fel på dem. Då var felet att hon sprang på som sjutton efter. Och jag som red barbacka tappade nästan balansen! Haha, stackarn, springa runt med en ryttare som håller på att glida av och samtidigt försöker bromsa kan inte vara kul. Jag styrde in i staketet. Det funkade. Men jag tror Lina tyckte det var onödigt. Hon "kunde väl ha sprungit lite till" antar jag.
När vi skrittade av var jag tvungen att hoppa av och leda henne för hon bara taktade och fjantade sej annars.

Nu sitter jag på tuben på väg hem. Jag hann inte byta om i stallet, så till och med jag känner att jag stinker häst. Slår vad om att halva vagnen kan känna på lukten var jag varit. Lovar.

Tog inga bilder idag. Tyvärr. Men jag får väl ta och fota i helgen - i synnerhet på lördag, eftersom Ida S ska ut och tävla första lokala tävlingen då! Hästen (ja, alltså D-ponnyn) hon ska ha heter Afrodite, de ska hoppa 70 cm och tävlingen är på Runsten! [[Ååååhh, har alltid velat ha en ursäkt att åka dit!!!]]

Hejdå lingongrova! Det rimmar. I mitt huve. Sådeså.

Bild från Facebook. Har jag sagt att jag älskar mina föräldrar?


Halv skoldag = mer tid i stallet!

Yeeey! Så idag ska jag nog rida ut igen. :D Ser verkligen fram emot det! Vi red ju ut igår, jag, Ida och Tessan (medryttare på Stella åt Agnes). Ida fick låna lilla Yster av Susanne, vilket var kul dels för att vi då kunde rida tillsammans och så för att det såg så himla kul ut. Ida är ju ca 172 och Yster är maxad B-ponny! x'D Lol det var kul.
Vi galopperade på en äng rätt mycket och jag var lite nervös ifall Lina skulle bocka, hon har ju fått en ovana att göra det, men hon bara brallade på istället. :) Så det var kul. Men börjar nu.


Att hålla intresset igång

För mej är ju intresset för ridningen fortfarande kvar, men jag känner igen mej mycket i vad Agnes känner. Att vara i vår ålder med skola, kompisar och alla dessa hormoner som spökar är det ibland både jobbigt och störigt att ha häst. Kompisarna ska på bio - din medryttare är sjuk. Pappa ska ut och segla - du måste vara i stallet. En släkting fyller år - du kommer dit senare, omgiven av hästlukt, för du var tvungen att rida innan.
Allt detta får man leva med, och då gäller det att man håller intresset igång så man inte tröttnar. Jag har varit där några gånger själv - så jag vet. Därför försöker jag nu se till att jag inte rider ett pedantiskt dressyrpass när jag hellre vill rida ute i skogen. Jag gör det jag känner för just då. Det är viktigare för mej att jag och Lina ska må bra och ha kul än att hon ska vara vältränad och lyda mej som en snäll liten hund. Därför rider jag mycket ute. Jag rider väldigt mycket barbacka - och hallå, det är ju faktiskt jättebra träning det med!
Som Agnes skrev förut så satsade hon väldigt mycket under hösten, enligt henne FÖR mycket. Det har fått mej att inse detta faktum ännu mer. Man måste göra det man känner för för att man ska ha kul och må bra, och inte sällan är just ett ordentligt pass precis det man vill göra.

Så gör nu det ni VILL GÖRA, inte det ni tycker att ni BORDE GÖRA.
/Ida


Mot stallet!

Gud, visst är denna dagen typ för bra för att vara sann?! Så himla fint väder! Står och väntar på tuben här i solen, ska till stallet. :) Solglajor, spetstights, shorts, ingen jacka: check! Så himla skönt alltså... Och så musik i lurarna, såklart! ;)

Förresten, det är väl ändå ikväll (eller ja, inatt då) som man ska ställa om klockan? Svara gärna 'cuz i'm going crazy!

Ida ska oxo vara i stallet idag, så det ska bli kul! :) Tänkte rida barbacka tror jag. Ska kolla om man kan rida på lilla sandbanan nu, har saknat den så sjukt mycket! <3 Hoppas att det går, annars ska vi skutta igång lite på ridbanan. :3 Lina har ju inte hoppat nåt på hela vintern (förutom några sketna små skutt över en stock) så det ska bli kul att se hennes reaktion. ;)

Lite random bilder...


ursäääktääää

Har inte hänt så mycket sen sist hahaha...
´Har ingen aning om vad jag ska skriva....Helt tomt in my heeeeeaaaad!
tänkte börja sjunga in my head med jason derulo men den där så dålig så jag ´vågar inte för då fastnar den på huvudet..huuumm

ska på cup idag igen c: jeetäää kul, alltså seriöst det är faktiskt kul där..
ska även ringa tre
för råka spärra mitt sim kort för påfyllningar igår...fintagnes!


Inget stall idag pga skidor imorrn

Så Agnes var världens sötaste och tog Lina åt mej idag! <3 Ska liksom vara på pappas jobb (Matteus skola) 06:00 imorrn... De ska åka skidor och jag får följa med (a) ! Så det ska bli kul. Amanda tar Lina imorrn så jag slipper åka ut till stallet på kvällen när vi kommer tillbaka. ;P Men på söndag ska jag iaf ut! :) Fast en snabbis tror jag, eftersom jag har gympa sen. ;3 Måste sluta nu!


Lina och jag- då och nu.

Det är otroligt vad Lina och jag har utvecklats på bara två år, tycker jag. Se själva... Från ett... Minst sagt DÅLIGT hopp till ett BRA hopp. Det tycker jag är duktigt av min prinsessa.


Till förra inlägget:

Jag menar näst första bilden såklart!


Jag på andra hästar än Lina

Den första bilden är från London 2009... Saknar det som fan. Ska flytta dit när jag blir äldre om det går.


planering för veckan dådå:

VET ATT VECKAN TYP ÄR SLUT MEN MOBBA INTE :c...

Torsdag: Hästledig,träna spinning..
Fredag: Hästledig, kanske skulle in på bio med Bella men ska iaf vara med henne :)
Lördag: Hjälpa t på Eriks cup typ i think so, förmodligen kanske träna på body joy. Rida, vara med Frida tror ja?
Söndag: Förmodligen spinna med Frida på morgonen, sen hjälpa t på cupen med Frida tror ja?

FETT NICE HELG MED MASSA FOTBOLL JUUEEEH

Ridpass idag + nu

image description
Tjobreeeeh!
Sitter här hemma, forever alone i min fina lilla säng. Med mobilen brevid mig, som har högtalare i och kör ut massa Green Day musik! Kom på att jag har döpt ett album på min dator med massa musik till luren till "till iphoneeen utan lurar" asså har inga hörlurar fml fml fml :c... något jag måste haffa snart..
jajaja

ridpasset idag
gick bra asså hon var inte perfeeekt men faktiskt rätt bra! Bella var med mig, ah och hon fick trava och så :) sen sååå körde jag följa john med min ponniii och jeekläääär hon är grym på de asså..bara går efter en som en hund liksom hahaha whuuut
sen flumma vi lite sisådär

ah vi höööres nån vackeeer dag


Stallet nån gång i april

Nej, jag håller inte koll på vad det är för datum. Kommer nog aldrig lära mej det igen. Känns det som.

Idag red jag en kortis på ridbanan. Lina var så pigg som hon kan bli utan att börja bocka och travade på i rask takt. Jag orkade inte sitta och hålla in henne hela tiden så jag lät henne hållas. Det blev mycket skritt och ganska mycket trav, så att hon fick springa av sej då i det istället för i galoppen. För jag vågade inte riskera att galoppera, för liksom hallå, jag gillar faktiskt mitt liv!
Fixade mat åt Stella också, men visste inte att hösilaget var slut så jag var tvungen att hämta hö på loftet. Bara för det så glömde jag kolla hur mycket hon skulle ha. Så jag fick gå ner igen. Alltså tog det typ 5 min mer än jag räknat med. Så jag var tvungen att springa till bussen. Men jag missade den ändå. FMLFMLFMLFMLFMLFML.
Så nu sitter jag och väntar på nästa buss som går om 40 minuter. Kul som fan. Har redan väntat i 25. Men jag överlever! Dessutom kan jag inte åka hem till mamma nu helt plötsligt, för en person har inte kommit iväg, trots att denne skulle varit på väg hem just i detta nuet. Och detta är en person jag inte pallar se mer. Så jag måste åka hem till pappa också, vilket tar ca 30 min längre tid. Och så ska jag äta. JAG KOMMER ALDRIG FÅ SOVA!!

Gillar ni såna här klago-inlägg?? Lol nä tror inte det. Men nu är det som det är. Mitt liv suger HÅRT idag.

Kramar från en evigt lyckosam glädjenisse (dvs Ida) !

Vafan?! Nu låter det som att nån blir torterad i skogen! Är det ett rådjur som låter läskigt likt en människa, eller är det en kvinna som håller på att bli typ uppäten av nåt?? Seriöst, det här börjar bli läskigt. Nu är det helt dödstyst istället... Shit serri, ja e rädd!! :'O


Mmmm


Köpaköpaköpaköpa!!!!

Har länkat en annons på JW-schabraket som ser ut som Storbrittaniens flagga och en med ett hackamore till mamma nu och bett henne köpa dem för pengarna jag fick av min morfar igår! Ååh det ska bli så kul att få hem dem sen!! :DD Hoppas bara att kvinnan med hackamoret kan tänka sej att skicka det... För hon bor i Alvesta. Och jag har no idea var det ligger. Men det ska nog gå. Sen återstår bara nya tävlingsbyxor och en ridväst, sen kan jag fortsätta mitt liv utan klagomål. Typ. För jag skulle vilja ha ett nytt pannband också. Och så vill jag ha ett schabrak från modern horse. Och en ny hoppsadel. Och en dressyrsadel. Och en jävla massa mer.


Lol

Fint jag demonstrerar "cowgirl"...


TACK IDA <3

Tack Ida, behövde det där. Love u


ville slänga in en sjuuuukt snygg bild bara c:..

Lämna en styrkekommentar

Ge Agnes en stärkande kommentar hörrni, det hon går igenom, att lämna den hon älskar så mycket och det man gjort i hela sitt liv, är inte lätt. Hennes hund har blivit en ängel. Hon är tonåring. Livet leker inte för henne just nu, kan jag gissa.

Älskar dej gumman<3


Beslut

Jag är 13 år och går i sexan. Jag går sista året utan betyg och måste verkligen plugga och sköta skolan på allvar innan sjuan. För sen är det tre riktigt allvarliga år. Jag hinner inte vara med kompisar ens, jag pluggar sen åker jag till stallet. Om jag ska vara med mina vänner, måste dom följa med till stallet. Vilket inte alla tycker är så kul eftersom inte alla tycker om hästar.
Våren, sommaren och hösten 2011 satsade jag så sjukt mycket på ridningen. Alltså jag hade mål och allt,jag valde att tävla i lag våren 2012 och indv. båda två. Jag satsade alldeles för mycket, var lite mycket i stallet och ja det blev lite mycket.
Jag har tvingat fram det här, jag har tvingat mig att ha kvar intresset. Jag har liksom, tvingat mig själv. Inte för någon annans skull utan för mig själv att jag alltid vill hålla på med hästar. Vill verkligen inte tappa intresset, älskar ju hästar. Men, nu pallar jag inte ta i mer. Jag vill inte rida längre, det är ingen idé att ha kvar Stella när jag ändå aldrig är i stallet längre + att i sommar/höst är jag för lång för henne. Så det är lika bra att inte ha kvar henne.
Det här är nog det jobbigaste jag har gjort, jag har inga problem med att sluta rida bara det att...jag vill inte lämna min bästavän, mitt allt. Jag vill vara med mina vänner, och hinna plugga på det.
Jag älskar Stella något sånt otroligt, alltså det gör ont när jag gråter för att veta att jag inte kommer ha henne längre. Jag älskar dig Stella, du är världens bästa häst! Ingen har någonsin betytt så mycket för mig som du gör. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, längst in, i mitten och längst ut. Ingen kan någonsin ta den platsen du har,för du är den som betyder mest.

Det är därför jag slutade blogga ett tag, för att det är grymt jobbigt.


JAG VILL INTE MEN JAG MÅSTE

jaopp

Yster hade tappsko, så när jag kom tillbaka t stallet hade jag bara ridit ut. Drog sen upp t banan och Tessan var klar med Stella där uppe så jag red Stella en liten stund. Hon gick skiiiiiit bra!!!


FUL

MOT STALLET OCH RIDA YSTER


Ska till stallet med Tessan nu, hon rider Stella och jag Yster på banan. Ska sätta på gramanen på Yster så ska vi köra lite dressyr. Behöver hon...Hon ska bli TRÖTT!!

STÄNGER AV MUSIKEN, TAR BORT WEBCAM OCH BLOGG.SE NU JÄVLAR SKA JAG RIDA. HAHHA SKOJA :D :D

TJOOBREEEH


Hej ni


Hej ni!
Min hund har fått somna in, han är för gammal och ville nog inte leva så mycket längre. Så vi tog det bästa valet att låta honom somna in. Jag grät jätte mycket när jag skulle säga hejdå till honom för att åka upp till stallet för att inte ens få känna på hans päls längre eller så. Det är tungt utan Rocko. Vi älskar dig världens bästa hund!

Igår var jag iaf i stallet med Agnes,red inte eller så. Men mockade och fyllde på torv, gjorde ordning mat osv. Så japp..Sen på kvällen käka jag med mina bästavänner på pizzan (en resturang här)..Jätte mysigt med dom. Ni är guldvärda ni två! Sen så var jag ute med Agnes lite, sen kom typ några också tände vi eld på pinnar o allt. Men det gick typ inte osv. Haha. SÄMST.

Nu ska jag väl sätta igång min andra dator och fixa en design till en vän i photoshop, ska göra lite bilder hit och kanske får ihop någon kul outfit eller så..


Mot stallet..

Men ja... Är grymt trött. Lina ska få nya skor idag och det är ju bra. På två sätt, faktiskt. För då slipper jag ju rida! Ta det inte fel nu - jag för jag VILL ju rida. Men som jag sa, jag är grymt tröööött så jag pallar inte.

När jag kommer hem efter stallet ska det bli myskväll. Pappa har lovat - ja, alltså jag bad och bönade - att köpa kladdkaka! Så... JAG ÄR HAPPYHAPPYHAPPY, trots min trötthet! Imorrn ska jag till Tom Tit's med min faster, hennes tjej och mina småkusiner, som inte är så små längre. Stina har fyllt 7 och Isak blir 11 i oktober. Så ja. Inte såå små längre.

Menmenmen, ni ser ju att jag har dåligt med batteri, och jag måste kunna lyssna på musik - alltså "Somebody that I used to know" av Gotye - på bussen så jag slutar här tyvärr. *GråtSnyftTårarnarinner*

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_194152797.jpg" class="image">


F ö r l å t

MIN HUND SKA GÅ BORT, SÅ DET ÄR RIKTIGT TUNGT FÖR MIG NU. UPPDATERINGEN ÄR INGEN BRA FRÅN MIN SIDA IGEN.

Gotye <3<3<3<3<3

Har skrivit värsta inlägget men nu är det borta. FUCK YOU BLOGG.SE!!!!!!

Kan sammanfatta det hela med meningen: Jag är kär i Gotye och älskar honom jäääättemycket. Trots att han har skaffat mustasch, är 18 år äldre än mej och bor i Australien. Fast jag skulle nog inte kunna vara ihop med honom för det skulle få mej att må dåligt. Pga de ovanstående problemen alltså. Men jag älskar honom ändå, precis som jag älskar Albin Flinkas (som dessutom är gay - och gift). <333

Har ni tänkt på att han har jättegröna ögon förresten??? Ooh älska<333333

Sista bilden är bara för att man ska se ögonen ordentligt.


Fullt upp

Har inte nån fritid alls nu så det blir sjukligt dålig uppdatering från mej. Anledningar: Biologiprov imorgon, typ 30-40 spanska-glosor, sömn, ha ett eget liv (fast det hinner jag ju inte ändå...) osv osv. Så ni kanske förstår...? Just nu är Agnes min riddare i nöden. Men räkna med att jag är tillbaka i helgen! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_193839065.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_193839065.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_193839406.jpg" class="image">


Kika gärna in, så kanske ni hittar något här :)

http://hastutrustning.hastnet.se/sok/annons.php?aid=412167&kid=
http://hastutrustning.hastnet.se/sok/annons.php?aid=412169&kid=
http://hastutrustning.hastnet.se/sok/annons.php?aid=412160&kid=

Nyss kommit från stallet


Kom nyss hem från stallet, Lovis hängde med! :)
Red på ängen idag, började med Stella och hon kändes lite seg och så. Sen började Yster bråka med Lovis, så jag satte mig upp på henne i kanske 10 minuter en kvart, Lovis filmade så ni kanske får film för det såg allmänt hemskt ut. Yster betedde sig inte som vanligt idag, hon var allmänt pigg och asså det blev nästan lite jobbigt hur pigg hon var. Men annars skötte hon sig,ganska så bra hehe. Stella gick däremot bättre än vad jag hade tänkt mig. Hon gick ner i form (vilket jag blev förvånad för eftersom hon inte blivit riden på ett tag) så Lovis filmade också, som sagt ni kanske får film för det blir lite jobbigt och så eftersom det är lite pinsamt hur jag inte har ridit sen november förra året.

På hemvägen började Yster bocka när Lovis höll i henne, vilket hon aaaaldrig gör. Så jag tog Yster och gick med henne istället, hon började bocka igen. Jag vet inte vilket beteende hon hade idag. Helt knasig och ville inte alls lyssna. Jag är väldigt förvånad kan man ju säga :)


Skriver och skriver...


Hästblogg - våga bjuda på sig själv

AGNES IN THE MIRROR!!!


Är för lång för min speeegel x(

wäääh.

Back!

Tillbaka för en stund nu :) Inte för att jag kommer blogga om nå kul men aah..:)


Jag älskar dig finaste du♥
Du har fått mig att känna att lycka faktiskt går att köpa för pengar. Du har lärt mig allt, och du har fått mig vilja satsa.
Jag älskar dig meest finaste du!


Jahapp..


Jag älskar dig hjärtat! ♥
Du & jag har haft motgångar och framgångar,det har alltid gått bra för oss och vi passade sjukt bra!
Du har lärt mig allt i grunden, jag älskar dig fina du!


Mörgön mörgön mina små fjun!

Idag ska jag till stallet. Blir nog rätt jobbigt eftersom vi slutar så sent.. ;( Men vad gör man inte för sin ponny liksom? ;D Måste iaf sluta skriva nu. Det här inlägget var bara för att ni skulle få en likören liten inblick i min dag. Bye!


Gympan slutade med ambulans för min stackars älskling :'(

Hej på er igen... Som ni ser på rubriken fick gympan ett dramatiskt avslut idag. Annie mötte mej innan på odenplan, och vi åkte dit tillsammans. Väl där körde vi på, men jag tog det extra lugnt. Vi hade jättekul, som vanligt. :) På slutet tvingade vår tränare mej att vara med lite grann (för jag hade suttit på sidan och vilat då jag var väldigt trött). Då var det ett såkallat "bakåtvarv" på luftgolvet och vi skulle köra rondat salto (salto=bakåtvolt). Jag stod efter Annie i ledet eftersom vi pratade osv. Det blev hennes tur och hon körde - men något gick fel. Hon fick ingen fart uppåt och landade på huvet.
Hon skadade nacken, sträckte musklerna i den och ryggen rejält. Jag satt med henne medan vår tränare ringde ambulans. Hon kunde inte röra på nacken och hon kunde inte minnas vad som hänt tidigare så jättebra. Hon hade tex glömt att vi möttes på odenplan, istället för Slussen som vi först planerat. Sen var det lite annat också, men jag vill inte gå in så mycket på det. Jag kanske redan har skrivit mer än vad hon tycker är okej - jag vet inte.
Tanken var att jag skulle följa med i ambulansen, men mamma ville att jag skulle komma hem. Så Louise fick åka istället.

Vi har fått lite info nu om hur det gick och det var som tur är inga allvarliga skador. Så det blir inget som kommer plåga henne hela livet, tack och lov. Hon mår förhållandevis bra osv...

Krya på dej älskling! <333 Förlåt att jag inte kunde följa med.

/Ida


Crazy crazy horse...

Idag var Ida med mej i stallet (asså Ida S, inte jag själv) och vi hade kul som vanligt! :) Det var fint väder, så vi ryktade ute. Men när Ida skulle sadla blev Lina helt galen och sprang iväg (inte så långt eftersom det var en paddexhage) och bockade! Så jag fick hålla i. Egentligen skulle jag behövt sitta ner, för jag hade hjärtklappning - av okänd anledning.
Ida började rida. Allt gick väl bra. Sen när hon skulle trava blev Lina plötsligt knäpp och tog en skutt upp i luften och sen bockade hon! Antagligen hade hon sett nåt i skogen. Dessutom var både jag och Ida lite dåliga till mods, det kändes liksom lite "ängsligt" på ängen... Jag vet att det måste låta sjukt, men jag vet inte hur jag ska beskriva det. Nåt var konstigt iaf, och antagligen kände Lina det också för hon var helt spänd. Och tro mej, hon brukar inte bli det av att hennes ryttare är det. Hur som helst. Jag red också. Det gick bra fram tills jag ville kolla om det gick bättre att rida på en annan del av ängen. Det verkade som det så jag drev fram henne i trav. Då la hon av världens bocksprång, men jag satt kvar. Vi fortsatte trava lite och hon bockade en gång till. Sen skulle Ida trava lite också. Hon red lite mer än jag, och Lina hann säker bocka mer än tio gånger innan vi tyckte att hon lugnat ner sej och börjat gå normalt. Då skrittade vi av.

Nu sitter jag på bussen på väg till gympan, men med tanke på att jag hade hjärtklappning tidigare idag ska jag nog bara ta det lugnt och mest titta på. Jag vill inte riskera att få hjärtklappning igen. ;O

Skriver mer sen! :)

Ida S och Lina :D


Ponnymiffons Idas outfits genom tiderna... Vilken är er favorit?

Vilken är snyggast? (är så inne på outfits nu så tänkte att det här kunde vara kul?)



En liiten outfit...

...Som liknar en som Agnes gjorde för nästan ett år sen nu lite. :) Men det var så att jag blev så kär i pikén och ville göra en outfit till den. Så ja. Here's the result!
/Ida

Denna ska införskaffas!


Från Gina Tricot's nya kollektion med hästkläder - de sponsrar ju Borås Grand Prix! :D Den är tillfällig, så vill ni ha nåt får ni skynda er! ;O Ni hittar kollektionen här!

GRATTIS LOREEN!!

STORT GRATTIS TILL LOREEN!


...




När fan blev det här en mello-bög-blogg???


R.I.P.

Jag skrev ju om canadensaren som krashade i skicross idag. Läget såg ut att vara stabilt på plats - med det var huvudet som tagit mest stryk. Huvudskadorna var för svåra och han dog på sjukhuset, bara 29 år gammal. Jag kan inte stava hans namn, och vill inte chansa. Det känns liksom som att kränka honom på nåt sätt så jag gör inte det.
Eftersom Birgit precis dött och hade begravning igår kan jag verkligen förstå hans nära och jag bryr mej verkligen. Mycket, mycket mer än jag hade gjort om jag själv inte redan precis gått igenom det.

Vila i frid.


Dagens ridpass

Red som sagt på ängen igen. Det var helt sjukt fint väder och Lina var glad och pigg som en lärka. Vi arbetade på en volt och så gjorde vi framdelsvändningar. Travade en hel del också, nu när en hel del av isen och snön som var där igår smält bort under natten. Vi tog även ett par småskutt över den ena stocken som finns där. När jag tyckte att själva arbetet med Lina var klart red jag till en annan del av hagen som ängen finns i, som är rätt avlång. Där tänkte jag att vi skulle galoppera lite så hon fick springa av sej lite. Jag skrittade först hela vägen för att kolla om det var gropar eller så, travade tillbacka och så vände jag om igen och fattade galopp. Lina tyckte det var helt fantastiskt kul och la sej till med ett glädje-bocksprång. Jag satt kvar... Jag röt lite på henne men sen blev det för svårt att hålla sej för skratt för hon fortsatte småbocka så jag började garva. Hehe... Eftersom sträckan man galopperar på är så pass kort red jag tillbaka igen för att göra om det så hon fick chansen att verkligen springa (och inte bocka) lite. Men icke. Den här gången bockade hon också. Fast typ fem gånger värre - två gånger på raken. Som tur var lyckades jag hålla mej kvar den här gången också, men jag säger då det: hade det inte varit för sadeln hade jag dunsat i marken med huvet före. Efter det gav jag upp galoppförsöken och skrittade av istället. 

Så ja. Det var väl allt jag hade att säga om passet. :) Tycker jag kan få erkänna mej själv som kung av de som är bra på att sitta kvar på bockande hästar. För jag har faktiskt aldrig, av alla de gånger jag ramlat av i mitt liv, ramlat av att en häst har bockat! Cuz a'em de best.         


Gaaammal bild...                         


King of ponypoop.


Jag hatar när bussen är sen.

Jag gör verkligen det. Särskilt när den startar för sent. Den skulle gått för en minut sen. Big deal.


designen

Fixat lite mer på designen... Ska ändra sidomenyn också, men det får bli lite senare.

Måste dra till stallet nu! :) Ciao


Idaaag...

...Ska jag rida på ängen igen.
Fast med sadel. Och lite längre än igår.

Jag vet inte vad jag ska skriva om just nu... Men jag kan väl hitta på nåt.

Förresten, nån av er som såg den där canadensarens krash i skicross för typ en timma sen?? Missade den precis! Hoppas det kommer upp på svt.se eller youtube snart, för man blir ju lite nyfiken liksom, när en snubbe förlorar medvetandet av en krash och det tar ca 30 minuter innan de kan transportera bort honom. Hoppas han mår bra.



♥ Min vackra ponny ♥


Varför jag inte bloggar kommer upp så snart som möjligt!

Varför jag inte bloggar kommer upp så snart som möjligt, ska bara prata lite med mamma och så! Sen kommer de upp förmodligen! Asså en liten text, wehåååh :)

Rätt så packad dag, därav ingen bloggning.

Hej och förlåt för att jag inte skrivit nåt på hela dagen, men ja... Jag ska förklara varför.

Dagen började med skola. Gick de tre första lektionerna, åt lunch och sen kom mamma och hämtade mej. Vi skulle på min gammelmormors begravning. Den hade dock blivit lite sen, så vi åkte hem först. Då var jag skittrött så jag gick och la mej en stund innan vi skulle åka igen. Väl på begravningen... Ja, man bloggar ju helt enkelt inte på en begravning.
Den var otroligt fin, med samma präst och solist som på min gammelmorfars för 1,5 år sen. Solisten sjöng Martins (min gammelmorfar) sång "Sommarn är här", som nån av er kanske av en händelse kommer ihåg från Allsång på Skansen typ 2003? Nä, tror inte det. Hur som helst så sjöng hon den på hans begravning också och när hon även sjöng den på Birgits blev det lite för mycket. Jag som redan hade svårt att hålla kvar tårarna i ögonen blev helt... Jag vet inte, överväldigad kanske, av saknad till båda två och tårarna rann ordentligt. Men det var skönt att få ha ett avslut och gå vidare liksom. Och att mormor var där hjälpte hur mycket som helst också.

Efter begravningen åkte jag och mamma direkt till stallet. Jag red ut med Lina. Vi red på en del av ängen där man kan hoppa terränghinder på sommaren, ungefär vid sand-ridbanan. Dock var klockan typ halv sex då så det blev inte ett längre pass än 20-30 minuter - bara i skritt. Vi övade bakdelsvändningar och skänkelvikningar samt att helt enkelt gå på böjt spår eftersom Lina bara ridits ut på vägar sista tiden. Det gick jättebra och gud, JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER MIN PONNY. Fyfan vad jag älskar henne. Hon är det bästa som nånsin hänt mej.

Blev ett lååångt inlägg och ja... Ni som kommit ända ner hit är duktiga på att kämpa mot sömnen. ;) Haha. Jaja. Efter stallet var det bara mys som gällde, det har varit en rätt jobbig dag. Så därför bloggade jag inte. ;P Men ska försöka gottgöra er imorrn. :D

Sov gott! :*

PS! JAG KRÄVER SOMMAR NUUU!!! DS.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2881814/images/2012/pic_193192340.jpg" class="image">


Ridstövlar till salu!

Svarta strl 38 smala skaft. Pris 700 (halva priset!) Har även en annons där man kan läsa mer på hästnet. :)


Fint Ida!

Kollar lite på bloggen ibland,för att läsa Idas inlägg osv. Blir sugen på att blogga,men vet inte riktigt om jag känner mig redo för det just nu! Vi får se. Men fin header du har gjort Ida. Mycke fin!

Jag tänkte sätta mig och göra ett litet bildspel osv,och lägga ut här! Så att ni får något kul från mig iallafall. Kan ju vara något iaf?

stoppa koney - rädda tusentals barn



Ni har kanske redan sett den här videon? OM INTE - SE DEN. Det är dags att hela världen får veta vad det är som pågår. För jag har aldrig, i hela mitt liv, hört nåt om detta - och ändå är det så stort. Allt man har hört, alla nyheter från afrika om svält, terrordåd och sjukdomar - men aldrig om det här? DET ÄR SÅ JÄVLA SJUKT. Videon är lång, och ursäkta för det här, men om man inte ens är berädd att offra 30 minuter av sitt liv för att tusentals andra människor ska få ett bra liv, eller ens få fortsätta leva, så är man jävligt egoistisk. Förlåt. Men ligger det inte nåt i det? Det är fan dags att Sverige får upp ögonen för resten av världen. Jag säger inte att svenskar inte kämpar för fred osv, men helt ärligt? Det är en minoritet. Så sprid videon så mycket ni kan!


jag och lina km stall skaft 2011

Vi skulle egentligen hoppa 60-70, men det blev lite olika på hindrena och de flesta låg mellan 50 och 60. ;P Fel galopp på en del ställen, men ni vet ju att Lina är ganska ung och oerfaren osv så jag ville inte lägga så mycket vikt på det.
Sen så såg jag att det  på vissa ställen ser ut som att jag sågar Lina, men det gjorde jag inte. Låter som en fet lögn när jag säger det här, men jag har aldrig sågat Lina. Jag vet inte riktigt vad jag gör på de ställena, men jag tror att jag höjer händerna för att hon blev väldigt stark eller så.
Jaja, här är videon!


spirit - Stallion of the cimarron

Har just tittat på "Spirit - Stallion of the cimarron", ni vet den där tecknade hästfilmen?
Den är ju så jävla bra! Jag började gråta tre gånger under filmens gång. Den är så fin
liksom... Och sorglig, men på ett lyckligt sätt (ni som sett den kanske förstår min logik).

Ni som sett den, vad tycker ni om den? Visst är den mysig?! Och musiken i den är så himla fin, man
vill ju bara lägga sej och gråta...!

Ni som mot all förmodan inte har sett den:
SE DEN!!!

Lägger upp första delen av åtta här, så kan de som vill - och har tid - kolla på den redan nu! :)


Ett inlägg till er!


Jag är ledsen att det blir såhär,men jag kommer som sagt tillbaka!
Kram


*dreggel*



/Ida


MAKt åt mej & lina asså.


onsdagen den 7/3-2012


Åkte skidor med skolan idag. EPIC! :D
Det var verkligen jättekul! Jag åkte med Alexander, Louise och Elinor. I början. Sen började Alex åka med Josephine istället, för vi ville åka lite svårare backar (inte för att det fanns så många att välja på direkt, det var typ fyra backar, men ja). Så då vart det bara jag , Elinor och Lollo. Vi åkte runt lite, åt ganska tidigt, Elinor Tävlade mot vår gympalärare och han vann båda gångerna tyvärr. Men hade det inte vart för att han är tyngre (vilket gör att det går snabbare för honom) hade nog Elli vunnit. ;)

Jag vurpade bara en gång, men det var för att Elli är galen och skulle göra hockeystopp framför mej och failade så hon körde över mina skidor istället, så att jag tappade ena skidan och fick smaka lite på snön.

Min rekordtid idag var jättedålig, iaf i jämförelse med mitt "riktiga" rekord. Jag fick 60 km/h. Det är 26 km/h långsammare än mitt rekord-rekord! :O Orättvist.

Min medryttare tog Lina idag eftersom jag inte gärna kunde baxa skidorna hela vägen ut till stallet liksom... Så efter skidåkningen åkte jag hem och han nu precis kollat på "Eclipse", bara för att jag fick ett häftigt begär av att se den. Ehehe.


im so sorry

Ledsen att jag varit jättedålig på att blogga, men det har helt enkelt varit mycket som hållit mej uppehållen. Först och främst är det alla dessa läxor. Sen är det stallet och helt enkelt mitt liv. För man ska ju leva också. Och att Agnes inte bloggar... Ja, there's a reason. Men det får hon ta när hon känner sej redo att göra det. You wont hear a single word from me.

Var ju stalledig idag så jag åkte bara hem efter skolan. Käkade, myste liksom. Satt med datan osv. Gjorde en video från när jag och Lina tävlade KM som ni ska få se så småningom! :D Sen tog jag ett lååångt bad och läste lite. Najs kväll bara. Skulle egentligen plugga, men tänkte att jag får göra det imorrn istället eftersom jag ändå inte har några lektioner imorrn, utan ska åka skidor med da school. Så ja... Inte så mycket att säga. Funderar på att göra en ny design...? Jaja, måste gå och lägga mej! Bye :)


Bild från i somras. Fyfan vad jag saknar sommaren... Men snart är den här igen! :D


Ffffffffuuuuuuuuuuuuuu

Jag mår illa igen så jag vart tvungen att åka hem aka stallet. Det är väl rätt så najs kanske, men att må illa? Och behöva åka buss i en timma? Och sen mocka, göra mat och rida? Och sen buss igen? Inte så kul. Inte så kul alls faktiskt. Men eftersom det är så fint väder ute tänker jag fortsätta leva utan depression. Det är faktiskt rätt fint att titta ut från bussen i det här vädret. Mer än så här vill ni nog inte veta. Så hejdå så länge! :)

Random bild från Berlin<3 Vill tillbaka...


Home, sweet Home...

Ska snart bege oss hem. Ska bli både skönt och hur tråkigt som helst. Men inte värre än att jag inte fått åka nåt idag. Min ena skida gick sönder igår men pappa fixade den. Istället mår jag illa och är trött. Och det är så jäkla fint väder ute ju! :( Ledsen :'((((

Pratat med min gamle bästis Oscar, som förgyllde min dag med orden "saknar dej också". Kanske inte låter sådär jättestort, men det känns så stort för mej. Han bor ju för tillfället i Australien, men kommer hem den 12/4! Så vi ska ses då, han ska typ följa med mej till landet osv så det ska bli sjukt kul! :D Har ingen bild på honom men kan knäppa en när vi ses. ;)

/Ida


Jag har det bra här.

Hejsan svejsan. Igår, efter att jag skrev Lina-infon, gick vi och badade i Experium, Lindvallens relativt nya (2 år gamla) underhållningsställe. Jag kanske redan har berättat lite om vad de har där? Om inte så har de badhus, bowling, restauranger, nån scen där de har framträdanden, bio och ett och ett halvt Stadium.
Vi såg de vi skulle vara med näsan med en gång och sen badade vi väl i kanske 2 timmar eller nåt tror jag. Jag och pappa körde nån slags volleyboll, fast i vatten (de hade satt upp ett nät) och det var faktiskt riktigt kul! :D
Efter det käkade vi på en restaurang och sen åkte vi hem och la oss. Fast jag pluggade lite först iförsej. (Ja, jag vet att man inte skriver "iförsej" men nu gör jag det av ren lathet.)

Idag åkte vi lite allt möjligt. Vi var tvungna att åka och titta ner i Väggen, som är den brantaste backen i Sälen. Förut var den den brantaste i Norden/Sverige (kommer inte riktigt ihåg om det bara var Sverige eller hela Norden) så ja.. Den är ju rätt så brant liksom. Det var sjukt äckligt att stå och titta ner i den, för när man var 3-4 meter ifrån kanten så såg man inte backen. Det var bara som att stå framför ett stup. Sjukt BLÄ!! Ska kanske fota imorrn om jag kommer ihåg.
Sen så ville pappa åka World cup-backen, som nästan är lika brant. Har jag berättat för er att han är galen?

Efter lunch träffade jag mina två kompisar från skolan, Josephine och Sanna. Vi åkte lite och det var riktigt kul! :D Dessvärre gick min skida plötsligt sönder när jag - som tur var - kommit ner från en backe! Så då vart jag tvungen att lunka hem. Vilket var både skönt och tråkigt. Så nu sitter jag här... Ni får två bilder från idag. En på min trasiga skida och en på moi. :) Jo, och så en som visar (bl.a.) den högsta hastighet jag kört i sen jag kom hit! Inte så illa va? Tycker iaf inte jag. (a) ;D



Onödig info om Lina:

Hö/silage per dag: 6 kg fast vi ska höja lite för ett tag tror jag för hon börjar se smal ut

Kraftfoder: Havre

Tillskott: Mineraler och salt

Favoritgodis: Hmm... Glass, smultron, äpplen eller morötter. Hon är väldigt förtjust i... Typ allt. Jo juste! Vällingkex och russin är två favoriter!


Sovställning: Liggandes

(OMG BILEN BAKOM PÅ PARKERINGEN KÖRDE IN I VÅR BIL!! Blev rätt chockad...!)

Största rädslan: Förut var det presenningar men nu är det väl mer framskuttande djur eller typ sladdar som ligger ihoptrasslade i högar eller nåt... Hon brukar dock inte reagera så mycket utan är väldigt lugn. Oftast...

Det bästa som finns: Förutom att stå i sommarhagen och bli tjock menar du? I såna fall är det väl att rida ute och hoppa terränghinder eller bara hoppa uppställda hinder utomhus eller så. Dock inte för högt för då är det inte riktigt lika kul längre.

Ovana: Bita i träet i boxen..

Konstig egenskap/talang: Räknas det att hon hoppar till för nåt på fel ställen, där det inte finns nåt "farligt" så att det blir skitsvårt att hålla sej kvar eftersom man är så oförberedd? Och så bajsar hon skitmycket. Loool där satt den!!! Nä.

Bästa egenskapen: Hon är så himla snäll!




Jag kopierar Agnes ridtest rakt av! Fast ändrar på svaren förstås...

Ridtestet 2011!

Inledning

Har du ridit…
[x]A-ponny
[x]B-ponny
[x]C-ponny
[x]D-ponny
[x]Liten storhäst
[x]Storhäst
[x]Islandshäst

Har du töltat? - Japps
Vilken är din favorithäst? - Lina såklart!
Vilken färg är det på dina ridbyxor? - Har några stycken...
Rider du alltid i säkerhetsväst? - Nej
Har du egen häst? - Japp
Har du haft egen häst? - Inte innan Lina
Har du en medryttarhäst/sköthäst? - Nej
Har du haft en medryttarhäst/sköthäst? - Ja
Rider du i ridstövlar, shortchaps eller ridskor? - Ridstövlar eller vanliga skor (a)


Hoppning

Höjder
Vad är det högsta som du hoppat? - 105 cm
Vad är det högsta som du tävlat? - 70 tror jag?
Högsta oxern? - 1 m
Högsta räcket? - 105 cm
Vilken är den största hästen du hoppat? - Milou (ridskolehäst. Stooor! Men avlivad numera... ): )
Och den minsta? - Venne faktiskt... Nån ridskolehäst.

Hinder
Du har hoppat...
[x] Räcke
[x] Oxer
[/] Vattenmatta - Har för mej det iaf..?
[x] Mur/Murmatta
[ ] Bank
[x] Trippelbarr
[x] Hemmagjorda hinder
[x] Stock
[x] Solfjäder
[x] Studs
[x] Kombination med ett galoppsprång
[x] Kombination med två galoppsprång

Tävling
Har du tävlat hoppning? - ja
Har du ridit blåbärshoppning/ridskolehoppning/ klubbhoppning? - japps
Har du vunnit en hopptävling? - nä
Har du kommit tvåa? - aa
Har du kommit trea? - yes
Har du blivit utesluten? - nä
Har du blivit felfri? - jaa antagligen...?
Har du någon rosett hemma? - jaaapp
Har du tävlat hoppning i lag? - nä
Hur gammal var du när du tävlade hoppning första gången? - 7-8
Vilken häst satt du på? - Asterix
Tävlar du hoppning i kavaj? - nä

Annat
Vilken häst hoppar du helst? - Lina
Vilken häst avskyr du att hoppa? - ingen
Vad är dina mål i hoppningen? - Med Lina är det placering i LC typ

Dressyr

Nivåer/Höjder
Vad är det svåraste programet du ridit? - Vet inte, jag red efter en kompis haha
Vilken är den största hästen du ridit dressyr på? - Milou
Och den minsta? - Teddy

Övningar
Du har ridit...
[x] Skritt
[x] Trav
[x] Galopp
[x] Skänkelvikning/sidvertsrörelse
[x] Öppna
[x] Sluta
[x] Piaff
[ ] Passage
[ ] Galoppiruett
[x] Samlad galopp
[x] Ökad galopp

Tävling
Har du tävlat dressyr? - nä
Har du ridit lingondressyr/ridskoledressyr? - nä
Har du vunnit en dressyrtävling? - nä
Har du kommit tvåa? - nä
Har du kommit trea? - nä
Har du blivit utesluten? - nä
Har du någon rosett hemma? - nä
Har du tävlat dressyr i lag? - nä
Hur gammal var du när du tävlade dressyr första gången? - aldrig tävlat
Vilken häst satt du på? -
Tävlar du dressyr i kavaj? - tävlar inte

Annat
Vilken häst rider du helst? - Lina
Vilken häst avskyr du att rida dressyr på? - ingen
Vad är dina mål i dressyren? - Med Lina är det att klara en LB med hyfsade procent typ


Hundfjället :D

Kom fram mitt i natten igår. Buhu jag var jättetrött... :P Men nu är jag pigg och rask (hrm, vi säger så). Har precis ätit frukost och ska nu gå till rummet och göra mej i ordning för backen. :) Taggad som fan!! Nu återstår bara att se om pjäxorna fortfarande passar. Hoppas de gör det. Kan bli jobbigt annars. Jaja. Bild!!


Framme

Hejsan svejsan i lingonskogen! Hur mår ni? Haha.
Är framme nu, sitter här i "skogen" med ett mobiltbreband (dong) som inte är så bra. Men ska försöka blogga så gott jag kan. Jag är ju liksom inte i stockholm, rider därför ingeting så vad vill ni liksom se? Bilder på mig, hundarna eller bara natur? Samma sak som Ida. Vi båda rider ingeting.
Jag hittar väl på något skoj och fixar, har ju mobilen + min egna dator + min morfars dator så vi får se hur det blir alltihopa.

Ska nu ta något gott och äta, sen hämta min egna dator och surfa lite! Vi hörs!

image description


Fem saker ni egentligen Inge behöver veta

1. Jag skulle kunna döda typ en fågel eller nåt för en bra massage. Jag är jäkligt svag för massage...

2. Mina ögon har lite olika form och det ena passar i skuggning (om man gör det på rätt sätt) och det andra ser bara konstigt ut. Om man skuggar alltså.

3. När jag var typ 8-9 ramlade jag av en skenande ponny och vågade inte galoppera på ett halvår efter det.

4. När jag var yngre pladdrade jag på som en jäkla pratkvarn utan att komma på att andra tyckte det var lite jobbigt/störigt förns jag "pratat klart". Nu är jag så rädd att vara till besvär att folk inte riktigt lägger märke till mej för att jag är så tyst av mej. Jag undviker alla situationer som kan innebära att man måste prata om det inte är med nån kompis eller så. Fast jag är rätt osäker i skolan också... En gång sa faktiskt Dante till mej "Men du sitter ju bara med din iphone nu, förut var du jätterolig och mysig att vara med. Varför...?" och det blev liksom en klapp på käften för mej. Nu har anstränger jag mej för att vara social istället, tills jag får in det.

5. När jag var typ 7 år var jag modell för Lingon & Blåbär


Test:

Ridtestet 2011!

Inledning

Har du ridit…
[x]A-ponny
[x]B-ponny
[x]C-ponny
[x]D-ponny
[x]Liten storhäst
[x]Storhäst
[]Islandshäst

Har du töltat? - Nej
Vilken är din favorithäst? - Svarar inte på såna frågor.
Vilken färg är det på dina ridbyxor? - Har flera hundra par så vet inte.
Rider du alltid i säkerhetsväst? - Nej
Har du egen häst? - Ja de har jag                   
Har du haft egen häst? - Jag har
Har du en medryttarhäst/sköthäst? - Nej
Har du haft en medryttarhäst/sköthäst? - ´Ja
Rider du i ridstövlar, shortchaps eller ridskor? - Ridstövlar


Hoppning

Höjder
Vad är det högsta som du hoppat? - kanske över 1 meter,mätte aldrig
Vad är det högsta som du tävlat? - 75
Högsta oxern? - den måste ha varit över 1 m ;o
Högsta räcket? - 1m
Vilken är den största hästen du hoppat? - Stella
Och den minsta? - Syster yster

Hinder
Du har hoppat...
[x] Räcke
[x] Oxer
[ ] Vattenmatta
[ ] Mur/Murmatta
[ ] Bank
[ ] Trippelbarr
[] Hemmagjorda hinder
[x] Stock
[ ] Solfjäder
[x] Studs
[x] Kombination med ett galoppsprång
[x] Kombination med två galoppsprång

Tävling
Har du tävlat hoppning? - ja
Har du ridit blåbärshoppning/ridskolehoppning/ klubbhoppning? - klubb
Har du vunnit en hopptävling? - ne
Har du kommit tvåa? - nej.
Har du kommit trea? - ja
Har du blivit utesluten? - neh
Har du blivit felfri? - ja
Har du någon rosett hemma? - ja
Har du tävlat hoppning i lag? - ne
Hur gammal var du när du tävlade hoppning första gången? - 11
Vilken häst satt du på? - stella
Tävlar du hoppning i kavaj? - tävlar inte hoppning

Annat
Vilken häst hoppar du helst? - yster
Vilken häst avskyr du att hoppa? - ingen
Vad är dina mål i hoppningen? - inga

Dressyr

Nivåer/Höjder
Vad är det svåraste programet du ridit? - asså tävlat eller tränat?
Vilken är den största hästen du ridit dressyr på? - hur menar du?
Och den minsta? - -||-

Övningar
Du har ridit...
[x] Skritt
[x] Trav
[x] Galopp
[x] Skänkelvikning/sidvertsrörelse
[x] Öppna
[x] Sluta
[ ] Piaff
[ ] Passage
[ ] Galoppiruett
[x] Samlad galopp
[x] Ökad galopp

Tävling
Har du tävlat dressyr? - ja
Har du ridit lingondressyr/ridskoledressyr? - nej
Har du vunnit en dressyrtävling? - ja
Har du kommit tvåa? - nj
Har du kommit trea? - ja
Har du blivit utesluten? - ne
Har du någon rosett hemma? - ja
Har du tävlat dressyr i lag? - SKA BÖRJA
Hur gammal var du när du tävlade dressyr första gången? - 11
Vilken häst satt du på? - stella
Tävlar du dressyr i kavaj? - ja

Annat
Vilken häst rider du helst? - stella
Vilken häst avskyr du att rida dressyr på? - ingen
Vad är dina mål i dressyren? - SM



Vad ska jag blogga om när jag är i Sälen?!

Ska jag blogga om vad som händer där eller ska jag försöka hitta på hästsaker??? Jag vet liksom inte vad ni vill läsa om. ;O Men jag har ju 6 timmar på mej i bilen sen, om ni inte kommenterar, att tänka ut nåt. Så det löser sej. Got to go.


Ja ni har väl läst...

Ni har väl läst om min och Idas lilla uteritt? Jag var lite över flummig,lät som en jag vet inte vad! Oj oj oj!
Sen skulle jag och Ida vända, också gled jag lite åt sidan sen drev jag med Ida och ba; Nu höll jag på att åka av!! Sen går Yster lite åt sidan och jag gliiider nästan av!! Ingen förstår, i know. Jätte intressant, jag vet!!

Nudå? Nudå? Nudå? HAHAHA, jag vet inte. Är inte alls trött, borde sova. Men jag pallar inte. Ska spela lite gitarr, woiink! Nu blev jag trött för de..ÅÅÅÅH, korv på deeen assåååh...NEJ HEJDÅ!!!


RSS 2.0